1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Kas 2018.gada aprīlī sagaida DVĪŅUS, SVARUS un ŪDENSVĪRU?

 

Otrais pavasara mēnesis jau klāt! Zini, ko zvaigznes tavai zodiaka zīmei ir sarūpējušas?

Dvīņi

Dvīņu optimistiskais noskaņojums aprīļa sākumā ātri izgaisīs – tas ir nelabvēlīgs laiks karjeras un finanšu jomā. Vispār daudzi šīs zīmes pārstāvji izjutīs problēmas ar naudu visa mēneša garumā. Ir ieteicams ierobežot izdevumus, lai izvairītos no aizdevumu ņemšanas.

Aprīlī Dvīņi jutīs spēcīgu atbalstu no draugu un ģimenes puses gan sadzīves, gan darba sfērā. Tiem, kas plāno uzsākt savu biznesu, aprīlis būs labs laiks, bet ar vienu nosacījumu: plānus realizēt jāsāk mēneša otrajā pusē.

Mēneša trešā dekāde ļaus Dvīņiem nedaudz atvilkt elpu un apkopot spēkus. Zvaigznes iesaka izvairīties no avantūrām un šaubīgiem piedāvājumiem. Atturies no attiecību skaidrošanas ar kolēģiem un mīļoto cilvēku. Nesasteidz notikumus, ja attiecības ir tikai sākušās.

Svari

Aprīlis Svariem atgādinās „amerikāņu kalniņus”. Panākumi mīsies ar neveiksmēm, lidojumi – ar kritieniem, patīkami pārsteigumi – ar pārpratumiem. Lai kaut kā mazinātu nepatīkamo pārsteigumu iespējamību, nesēdi malā. Pieņem aktīvu dalību sabiedriskajā dzīvē, parādi sevi grupu darbā, sper pirmos soļus pretīm savam mīļotajam cilvēkam.

Par vienu no mēneša aktuālākajām tēmām kļūs nekustamo īpašumu tēma. Svariem būs jāaizstāv savas īpašuma tiesības vai jānoformē ar mājokli saistītus dokumentus.

Vajadzētu pārskatīt savas attiecības ar naudu. Pēdējā laikā sanāk pārāk daudz tērēt izklaidei un apģērbam. Mēnesis nesola lielus izdevumus, taču maciņu nevajadzētu virināt tik bieži. Mēneša otrajā pusē pameklē piepelnīšanās iespējas.

Vientuļos zīmes pārstāvjus gaida ļoti labvēlīgs periods. Esi atvērta jauniem cilvēkiem un nebaidies iemīlēties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs pilnā mērā sajutīs pavasara elpu. Viņus apņems iedvesma, gribēsies pārmaiņas un jaunas sajūtas. Sīkas nepatikšanas nespēs izbojāt viņiem omu un pat rutīnas pilns darbs nešķitīs garlaicīgs.

Aprīlis atnesīs Ūdensvīriem finansiālu veiksmi un izaugsmi. Īpaši labi veiksies tiem, kas nodarbosies ar sava biznesa attīstību. Godīgs darbs un ieguldītās pūles ātri atnesīs pirmos ienākumus. Līdz ar to aktivizēsies arī konkurenti. Lai sevi no viņiem pasargātu, neapspried savas lietas ar cilvēkiem, kuriem patīk patenkot.

Brīvie Ūdensvīri aprīlī ļausies otrās pusītes meklējumiem. Iepazīties var visa mēneša garumā, bet jaunas attiecības būtu ieteicams sākt tikai trešajā mēneša dekādē. Pirmajā mēneša daļā velti laiku sev un sev iemīļotai nodarbei.

 

Sagatavots pēc ārzemju interneta materiāliem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.