11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Mīlēšanās rīta rosmes vietā: Kādu labumu tā sniedz tavai figūrai un pašsajūtai?

 

Kam tu dod priekšroku brokastīs – karstai kafijai vai vīrietim?

„Kafija, tēja vai es?” – uz šādu jautājumu būtu jābūt tikai vienai apstiprinošai atbildei. Sākot savu dienu ar šādām patīkamām sajūtām, tu uzlādē sevi un savu mīļoto ar mundrumu visai dienai, stiprini imunitāti, pazemini stresa līmeni un, kas motivē daudzas sievietes, dedzini kalorijas skaistuma vārdā.

Ja runājam par fiziskajām priekšrocībām, tad jau sen ir noskaidrots, ka rīta sekss ir daudz veselīgāks un patīkamāks, nekā rīta rosme. Mīlēšanās laikā tu nostiprini roku, dibena, gurnu un krūšu muskuļus. Seksa laikā stabilizējas elpošanas ritms un uzlabojas asinsrite. Tā kā, met malā hanteles un steidz uz gultas pusi!

Pāri, kuri praktizē rīta mīlēšanos spēj labāk koncentrēties un ir mierīgāki visas dienas garumā. Laba garastāvokļa un miera recepte – regulāra rīta mīlēšanās. 🙂

Un vispār, kuram no mums gan nav gadījies vakarā piedzīvot nogurumu un galvassāpes tādos apmēros, ka par mīlēšanos par domāt negribas? No rītiem gan mēs esam spēku, enerģijas un vēlmes pilni. Protams, ja sevi pie tā pieradina un neceļas ārā no gultas pēdējā brīdī.

Palutini no rīta partneri ar patīkamām izjūtām, prieku, gardām brokastīm, un jūsu abu diena būs izdevusies!

 

Autors: Cosmo.ru/ Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.