7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas 2018.gada aprīlī sagaida VĒZI, SKORPIONU un ZIVIS?

 

Otrais pavasara mēnesis jau klāt! Zini, ko zvaigznes tavai zodiaka zīmei ir sarūpējušas?

Vēzis

Aprīlī Vēžiem zvaigznes iesaka pārdomāt katru savu soli. Kļūdas nekautrēsies akcentēt konkurenti. Nedalies ar nevienu savos plānos un neatklāj informāciju par ienākumiem.

Noteikti ir jāpievērš uzmanība savai veselībai. Augs stresa un pārstrādāšanās risks, un tas var atgādināt par vecām kaitēm. Par sliktu nenāks pārbaudes pie ārsta, nevajag nodarboties ar pašārstēšanos.

Mīlas jomā briest krīze savstarpējās nesaprašanās un pretenziju dēļ. Ja Vēzis izrādīs taktiskumu un vēlmi rast kompromisu, no konflikta izdosies izvairīties. Pretējā gadījumā gaidāma sāpīga šķiršanās.

Visādi citādi mēnesis ir diezgan mierīgs un paredzams. Panervozēt nāksies tikai to jautājumu dēļ, kas saistīti ar nekustamo īpašumu, mantojumiem un liela pirkuma plānošanu.

Skorpions

Skorpionu neparastais raksturs apgrūtinās aprīlī viņiem dzīvi. Agresīvā nostāja atgrūdīs cilvēkus, kuri varētu sniegt nopietnu atbalstu. Tādēļ, ka Skorpions neprot turēt mēli aiz zobiem, var gadīties izbojāt attiecības ar kolēģiem un draugiem.

Šāda „melnā strīpa” turpināsies līdz 15.aprīlim, pēc tam situācija sāks vērsties uz labo pusi. Līdz mēneša beigām Skorpions būs nomierinājies un atguvies.

Vispār aprīlī Skorpions ir noskaņots uz profesionālo izaugsmi. Šajā mēnesī viņiem patiesi ir visas iespējas sasneigt savu mērķi. Svarīgi ir atcerēties, ka individuāls darbs izrādīsies mazāk veiksmīgs, nekā kolektīva. Pareiza partneru izvēle ir pilnvērtīga darba un maksimālu ienākumu gūšanas atslēga. Pret jauniem sadarbības piedāvājumiem gan jāizturas ar piesardzību. Mēneša pirmo divu nedēļu laikā nevajadzētu parakstīt jaunus līgumus.

Mēneša otrajā pusē gaida pozitīvas pārmaiņas privātajā dzīvē. Attiecības pāries jaunā līmenī, bet tiem, kas vēl nav sastapuši savu mīlestību, zvaigznes ir sagatavojušas patīkamu pārsteigumu mēneša trešajā dekādē.

Zivis

Aprīlī Zivīm pirmajā vietā būs materiālo jautājumu risināšana. Situācija ar pašu finansēm izrādīsies nedaudz sliktāka, nekā šķita, līdz ar to radīsies vajadzība pēc papildus līdzekļiem. Zivis izskatīs visus iespējamos aktīvos un pasīvos ienākumu gūšanas veidus, taču galējo lēmumu pieņemt palīdzēs tuvs cilvēks. Ir jāatsakās no maznozīmīgiem pirkumiem.

Aprīlī Zivīm ir iespēja pietuvoties savu mērķu realizācijai, taču, ja viņas sāks rauties uz vairākām pusēm vienlaicīgi, tad riskē palaist garām kaut ko svarīgu.

Mīlestībā zvaigznes sola piesātinātu un spilgtu dzīves periodu. Vientuļos gaida jauns romāns vai bijušo jūtu atdzimšana. Tomēr viss nav tik rožaini. Ja Zivīm pret potenciālajiem partneriem būs pārāk augstas prasības, viņi visi nobīsies un aizbēgs. Tver dzīvi vienkāršāk!

 

Sagatavots pēc ārzemju interneta materiāliem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.