3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmju pāri, starp kuriem var izveidoties lieliskas attiecības

 

Attiecību sākumā, kad emocijas valda pār saprātu, varētu šķist, ka kopdzīve būt ilga un laimīga. Taču tā ne vienmēr notiek. Cilvēki padziļināti iepazīst viens otru un nereti saprot, ka nemaz nespēj sadzīvot. Bet, kuri ir tie zodiaka zīmju pāri, starp kuriem var sanākt interesanta un pozitīva savienība?

Auns un Dvīņi

Uguns un Gaiss – šīs divas stihijas lieliski papildina viena otru. Tāpat, kā ugunskurs nevar aizdegties bez gaisa, tā arī Auns nevar būt pilnīgs bez Dvīņiem.

Šo zīmju pārstāvjus vienu pie otra velk ne tikai fiziskā tuvība, viņiem interesē arī kopīgas intelektuālās nodarbes. Tā ir lieliska savienība ģimenes veidošanai! Šos pārus nemitīgi ieskauj svētku noskaņa, kopā viņiem pa spēkam ir risināt jebkādas grūtības.

Strēlnieks un Lauva

Loģiski būtu pieņemt, ka divi Uguns zīmē dzimušie nevar sadzīvot kopā, jo viņiem būs jākonkurē savā starpā. Tas notiek tikai tad, ja pāra mīlestība nav patiesa. Ja jūtas ir patiesas, Strēlniekam un Lauvai būs ļoti viegli atrast kopīgu valodu un viņu savienībai lemta labklājība. Astrologi iesaka šādam pārim biežāk ceļot kopā – tas palīdzēs uzturēt mīlas uguntiņu un harmoniju.

Auns un Svari

Šīs zodiaka zīmes prot strādāt komandā! Svarus kontrolē sievišķīgā Venēra, bet Aunu kontrolē vīriešu aizbildnis Marss. Šim pārītim, šķiet, nekad nezudīs interese vienam par otru. Abi šajā savienībā gūst satriecošus panākumus. Viņi ir labi cilvēki, tāpēc arī kopā ir laimīgi.

Ūdensvīrs un Jaunava

Praktiskā Jaunava un ar jaunām idejām bagātais Ūdensvīrs – tas ir pāris, kas spējīgi padarīt pasauli labāku. Tā ir patiesu burvju savienība, kas spēj radīt brīnumus viens otram un pie reizes arī apkārtējiem. Viņiem kopā nav garlaicīgi un viņi nemēdz strīdēties nieku dēļ. Ūdensvīru un Jaunavu bieži saista patika pret kulināriju, skaistām lietām un dabu. Kopā viņi spēj pārvarēt pat neparedzamākos likteņa pavērsienus!

Vēzis un Skorpions

Vēži ir privātīpašnieciski un alkst pēc nepārtrauktām rūpēm, tādēļ viņiem ir grūti veidot attiecības. Viņi nemitīgi cenšas iekļūt cita cilvēka personīgajā telpā un tas nereti visu izbojā. Taču, ja Vēzis sastopas ar Skorpionu, notiek brīnums! Skorpionam patīk, ka tiek kliedētas jebkādas aizdomas. Tie spēj “iekurināt” kautrīgo Vēzi.

Vērsis un Mežāzis

Divi Zemes stihijas pārstāvji, kas lieliski saprotas! Viņi stingri pieturas pie saviem uzskatiem, taču tas nenozīmē, ka viņi nav spējīgi īstai mīlestībai. Vērsis un Mežāzis var kopā nodzīvot piedzīvojumiem bagātu dzīvi līdz pat sirmam vecumam. Šādā savienībā mēdz būt daudz bērnu, jo viņu kopējā “augsne” ir kā radīta ģimenes veidošanai.

Zivis un Mežāzis

Ja gribi redzēt, kā izskatās ideāla savienība, palūkojies uz šīs zīmes pārstāvju pāriem! Mežāžu veselais saprāts un gudrība papildina sapņainās un jūtīgās Zivis. Šie pāri patiesi ciena viens otru. Viņu attiecības nemitīgi attīstās, un viņi kopā var nodibināt stipru ģimeni.

 

Rakstam materiāli no portāla Elitedaily.com

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.