3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Recepte: Biezpiena sacepums ar āboliem

 
Attēls: Myfoodcube.club

Sastāvdaļas:

  • 100 g sviesta
  • 150 g cukura + 2 ēdamkarotes papildus
  • 4 olas
  • 600 g biezpiena
  • 4 ēdamkarotes mannas
  • 4 lieli āboli

Pagatavošana:

1.Sajauc sviestu ar cukuru. Nepārtraucot maisīt, pa vienam pievieno olu dzeltenumus. Pievieno klāt arī biezpienu, mannu, sakultus olu baltumus un maisa, līdz rodas viendabīga masa.

2.Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež gabaliņos. Liek uz cepampannas un apber ar divām ēdamkarotēm cukura. Pa virsu izkārto biezpiena masu.

3.Cep 200°C aptuveni 50 minūtes. Pirms pasniegšanas atdzesē.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.