Attēls: Myfoodcube.club

Sastāvdaļas:

  • 100 g sviesta
  • 150 g cukura + 2 ēdamkarotes papildus
  • 4 olas
  • 600 g biezpiena
  • 4 ēdamkarotes mannas
  • 4 lieli āboli

Pagatavošana:

1.Sajauc sviestu ar cukuru. Nepārtraucot maisīt, pa vienam pievieno olu dzeltenumus. Pievieno klāt arī biezpienu, mannu, sakultus olu baltumus un maisa, līdz rodas viendabīga masa.

2.Nomizo ābolus un izgriež serdes. Sagriež gabaliņos. Liek uz cepampannas un apber ar divām ēdamkarotēm cukura. Pa virsu izkārto biezpiena masu.

3.Cep 200°C aptuveni 50 minūtes. Pirms pasniegšanas atdzesē.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?