5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Attiecību sākumā biežāk pieļautās kļūdas – atgriezies realitātē!

 

Attiecību sākums ir tik satraucošs un neprognozējams, ka mēs dažkārt aizmirstam objektīvi novērtēt cilvēku. Mēs aizmirstam iepazīt to, ar ko tiekamies. Mēs daudz jautrojamies, skūpstāmies, sapņojam… Bet tā nebūs mūžīgi. Tāpēc ir jāspēj pakāpties soli atpakaļ un atcerēties, ka mēs šo cilvēku nemaz tik labi nepazīstam. Tas viss šo kļūdu dēļ…

Tu pārāk ātri iemīlies. Tā vismaz tev šķiet. Tu nevari iemīlēties cilvēkā, kuru gandrīz nemaz nezini. Tā ir tikai aizraušanās, kaisle un interese.

Tu pārāk ātri izrādi savas jūtas. Un tas ne vienmēr ir labi. Tu taču nevēlies aizbaidīt cilvēku, kurš vēl nav pārliecināts par to, ko jūt?

Jūs pārāk ātri satuvinieties fiziski. Nevajag steigties. Vispirms tuvībai ir jābūt emocionālai, un tikai pēc tam fiziskai.

Tu ignorē trauksmes signālus. Varbūt viņš pārāk bieži raksta? Varbūt viņš cenšas kontrolēt tavu dzīvi? Tev bieži ir jāattaisno viņa rīcība? Neignorē to visu tikai tāpēc, ka viņš tev uzdāvināja ziedus vai pateica, ka esi skaista.

Tu kļūsti pārlieku uzmācīga. Neviens negrib būt uzmācīgs. Rakstīt pārāk bieži vai pārbaudīt viņa sociālo tīklu kontus vairākas reizes dienā ir tikai dažas pazīmes, kas liecina par to, ka tu esi kļuvusi uzmācīga.

Tu runā par bijušajiem. Neviens nevēlas klausīties stāstos par taviem bijušajiem, un tu visticamāk nemaz negribi zināt par viņa bijušajām. Vismaz attiecību sākumā noteikti.

Tu pārāk ātri izdari secinājumus. Nevajag domāt, ka tu zini cilvēku, ja zini viņam līdzīgos. Katrs mēs esam atšķirīgs.

Tu izseko viņu sociālajos tīklos. Ir pagājis tikai viens randiņš, bet tu jau esi pārbaudījusi viņa Facebook, Instagram, Draugiem profilus. Tas nav vajadzīgs.

Tu attiecības uztver pārāk publiski. Nevajag uzreiz attiecību sākumā likt jūsu kopbildes visos iespējamajos leņķos. Par problēmu publicēšanu nemaz nerunāsim…

 

Materiāli rakstam no portāla “Soulpost”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.