4.7 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pārbaudīti veidi, kā saglabāt mīlestību attāluma attiecībās

 

Mūsdienu pasaule ir pārsteigumu pilna. Pateicoties dažādām tehnoloģijām un iespējām, daudziem cilvēkiem var gadīties nonākt attāluma attiecībās. Ko darīt, lai mīlestība neizdzistu līdz nākamajai tikšanās reizei?

Runājiet

Mūsdienās nav jāsūta vēstule pa pastu un vairākas nedēļas jāgaida atbilde un jāsatraucas, vai cilvēks to vispār ir saņēmis. Ir gan skype, gan Whatsapp, gan Facebook un tā piedāvātās iespējas. Tiesa gan, ieteiktu biežāk tieši runāt, redzot vienam otru, nevis rakstot ziņas. Sarakstē ir grūtāk uztvert cilvēka omu un intonāciju, pat, ja ilgi esat kopā. Telefona sarunas laikā jūs neredzat otra cilvēka seju, un arī tādējādi daudz zaudējat.

Runājiet par visu un neko. Jums ir jārada ilūzija, ka esat līdzās un zināt visu, kas dienas laikā notiek ar otru cilvēku.

Nekautrējies izpaust savas jūtas

Kā saglabāt attāluma attiecības? Rakstīt mīļas ziņas apnīk jau otrajā nedēļā, ucināties pa telefonu šķiet kaut kā muļķīgi, video arī nekādu maigumu nesniedz. Tomēr ir svarīgi saprast, ka jums abiem tas ir nepieciešams. Jūs jau tāpat esat zaudējuši lielu daļu attiecībās nepieciešamo sajūtu, tāpēc nevajag izvairīties no tā, kas jums ir. Apskāvieni un skūpsti būs jāaizvieto ar vārdiem.

Tiekaties pēc iespējas biežāk

Protams, ir skaidrs, ka jūtu tikšanos biežums ir atkarīgs no daudziem faktoriem: no attāluma, mācību vai darba grafika, no finansēm. Taču jums ir jāuzstāda kaut kāda veida tikšanos grafiks. Varēsiet tikties tikai pēc pus gada? Labi, bet tad jums ir jāzina, ka tā tikšanās tiešām notiks. Sarunāt konkrētu laiku attāluma attiecībās ir ļoti svarīgi. Variants „kā sanāks” nestrādā. Nesanāks.

Tiekaties neitrālā teritorijā

Ja lidojums ir ļoti dārgs, nevajag paļauties uz to, ka viena puse izlems spert to soli un lidot. Lai tikšanās tiešām varētu notikt, tiekaties neitrālā zonā – lidojiet abi divi uz kādu trešo valsti un pavadiet laiku tur. Izpētiet, kur ir lētāks galamērķis un ieplānojiet.

Dariet kaut ko kopā

Piemēram, sazvanieties un abi reizē dodieties uz veikalu. Tā jūs sajutīsieties tuvāk un arī būs par ko parunāt. Interesanta pieredze.

Nemelojiet viens otram

Meli attāluma attiecībās varētu šķist ērti, jo partneris var tā arī nekad neuzzināt, ka viņam meloja. Problēma gan ir tāda, ka pie meliem pierod. Kad jūs atkal varēsiet būt kopā, būs grūti atradināties no ieraduma melot un kaut ko slēpt. Protams, tu nevari pārbaudīt, vai partneris tev nemelo. Bet vismaz pati nemelo. Tas būs labs sākums.

Neesiet greizsirdīgi

Ar greizsirdību vispār ir grūti cīnīties, bet attāluma attiecībās – gandrīz neiespējami. Tāpēc nevajag nemaz sākt. Viss, ko tu vari darīt, ir uzticēties savam partnerim. Ja tu neesi gatava, albāk šķiries.Ja viņš nav gatavs – šķirties ir nepieciešams, jo tas tāpat ar laiku notiks. Tev tikai būs grūtāk.

Nepārdzīvojiet

Vēl viena svarīga nianse par attāluma attiecībām. Nepārvērt savu dzīvi par uzgaidīšanas telpi. Ir svarīgi saprast, ka ir tikai divi varianti: vai nu tu dzīvo normālu dzīvi, vai nu šķiries. Jo vairāk tu pārdzīvosi, jo vairāk tas cilvēks sāks tev ar laiku kaitināt. Atceries, attālums ir tikai uz laiku. Ja tu patiesi vēlies būt ar cilvēku kopā, tu būsi.

Kāda ir Tava pieredze ar attāluma attiecībām?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.