0 C
Rīga
sestdien, novembris 27, 2021

Skābeņu un pieneņu lapu zupa

 

skabenu-pienenu-zupa-664x440

Sastāvdaļas

– 500 ml gaļas buljona,

– 100 g skābeņu,

– 100 g pieneņu lapu,

-75 g kartupeļu,

– 75 g krējuma,

burkāns, –

sīpols,

– 25 g tomātu pastas,

– 15 g augu eļļas,

– zaļumi, sāls.

Pagatavošana. Kartupeļus sagriež kubiciņos un buljonā novāra mīkstus. Pievieno sagrieztas skābeņu lapas, iepriekš blanšētas un sagrieztas pieneņu lapas, 5 – 7 minūtes pavāra, pievienojot sāli. Burkānu un sīpolu smalki sagriež, sautē pannā, pievieno tomātu pastu. Šos dārzeņus pievieno zupai, uzvāra. Pasniedzot zupai pievieno krējumu un zaļumus. Pēc vēlmēm var pievienot vārītu olu (gan sarīvētu, gan pārgrieztu uz pusēm).

Lai garšo!

untitled

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!

Iepriekšējais rakstsBeautyblender sūklīšu jaunās krāsas
Nākamais rakstsMana pieredze