7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Skābeņu un pieneņu lapu zupa

 

skabenu-pienenu-zupa-664x440

Sastāvdaļas

– 500 ml gaļas buljona,

– 100 g skābeņu,

– 100 g pieneņu lapu,

-75 g kartupeļu,

– 75 g krējuma,

burkāns, –

sīpols,

– 25 g tomātu pastas,

– 15 g augu eļļas,

– zaļumi, sāls.

Pagatavošana. Kartupeļus sagriež kubiciņos un buljonā novāra mīkstus. Pievieno sagrieztas skābeņu lapas, iepriekš blanšētas un sagrieztas pieneņu lapas, 5 – 7 minūtes pavāra, pievienojot sāli. Burkānu un sīpolu smalki sagriež, sautē pannā, pievieno tomātu pastu. Šos dārzeņus pievieno zupai, uzvāra. Pasniedzot zupai pievieno krējumu un zaļumus. Pēc vēlmēm var pievienot vārītu olu (gan sarīvētu, gan pārgrieztu uz pusēm).

Lai garšo!

untitled

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsBeautyblender sūklīšu jaunās krāsas
Nākamais rakstsMana pieredze