skabenu-pienenu-zupa-664x440

Sastāvdaļas

– 500 ml gaļas buljona,

– 100 g skābeņu,

– 100 g pieneņu lapu,

-75 g kartupeļu,

– 75 g krējuma,

burkāns, –

sīpols,

– 25 g tomātu pastas,

– 15 g augu eļļas,

– zaļumi, sāls.

Pagatavošana. Kartupeļus sagriež kubiciņos un buljonā novāra mīkstus. Pievieno sagrieztas skābeņu lapas, iepriekš blanšētas un sagrieztas pieneņu lapas, 5 – 7 minūtes pavāra, pievienojot sāli. Burkānu un sīpolu smalki sagriež, sautē pannā, pievieno tomātu pastu. Šos dārzeņus pievieno zupai, uzvāra. Pasniedzot zupai pievieno krējumu un zaļumus. Pēc vēlmēm var pievienot vārītu olu (gan sarīvētu, gan pārgrieztu uz pusēm).

Lai garšo!

untitled

 

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?