10 C
Rīga
otrdien, 5 novembris, 2024

Cepti baklažāni ”gaļas kažokā”. Ļoti garšīgi!

 

 

zapechennie-baklazhani-farshirovannie-sirom-myasom-i-ovoshchami-1855-59690

Garda un ātri pagatavojama maltīte. Atcerieties – baklažāni pagarina mūžu! 

Sastāvdaļas:Divi baklažāni
Vistas maltā gaļa – 0,5 kg
Trīs olas
Sīpols
Trīs ķiploka daiviņas
Augu eļļa
Milti
Sāls
Pipari
Garšvielas pēc izvēlesPagatavošana:

Slīpi sagriežam baklažānus, gatavojam malto gaļu kā priekš kotletēm.
Uz katra baklažāna gabaliņa virsū liekam malto gaļu, piespiežam un izveidojam plācenīti.
Apviļājam miltos, tad ar sāli saputotā olā, vispirms cepam ar malto gaļu uz leju.

Lai garšo! 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.