9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kā tu domā – vai vīrietim nepieciešama priekšspēle?

 

cms-image-000014264

Vīrieša uzbudināšana tev droši vien šķiet tikpat elementāra kā reizrēķins: mazliet jāpieskaras šur, mazliet tur, un viss jau notiek. Taču viss nebūt nav tik vienkārši. Tātad, ko darīt, lai viņš spiegtu no laimes vai, ja tā labāk tīk, – murrātu labsajūtā.

Lai cik dīvaini tas neliktos pirmajā acumirklī, arī vīriešiem ir vairāk nekā viena erogēnā zona. Tikai nelaime ir tā, ka dažreiz viņi paši pat nenojauš par šīs neapstrīdamās patiesības esamību. Tātad nekas ļauns jau nenotiktu, ja tu par tām tā arī neuzzinātu, bet, ja iemācīsies, varam izsniegt tev garantijas talonu, ka viņš tev piederēs uz mūžu – vismaz atmiņā, ja ne citādāk. “Stereotipiski tiek uzskatīts, ka sievietēm, lai gūtu orgasmu, obligāti nepieciešams stimulēt erogēnās zonas, savukārt vīriešiem vienmēr jābūt kaujas gatavībā.

Ja viņš tāds nav, gan sieviete, gan vīrietis pats ir pārliecināts, ka tad jau nav vērts pūlēties un nekāda seksa tātad nebūs,” stāsta seksologs  Artūrs Vāvere.

Cosmo, aptaujājot speciālistus un ieinteresētās personas (tātad viņus), iesaka, kā pareizi pieskarties viņam, nenoliedzot, ka, neatlaidīgi meklējot, tiks atrastas arī kādas citas, mūsu nepieminētas erogēnās zonas jeb sauksim tos par karstajiem punktiem.

Karstais punkts: krūškurvis

Īpašais pieskāriens: saldējuma apēšana

Vispārzināma sieviešu erogēnā zona ir krūtis. Arī vīrietim ir krūtis, bet laikam tādēļ, ka tās diezgan kardināli ārēji atšķiras, tām vienmēr ir izpalikusi uzmanība, kaut arī velti. “Jā, arī vīrietim krūšu gali ir tikpat jūtīgi kā sievietēm,” apliecina Artūrs Vāvere. “Krūšu galos atrodas nervu kopums, un rotaļāšanās ar tiem sagādā lielu baudu un visai interesantas sajūtas.” Lai iedvestu dzīvību ne tikai viņa krūšu galos, bet arī pati-zini-kur, amerikāņu seksopatoloģe Lū Pažē iesaka: “Iedomājies, ka viņa krūšu gali ir šokolāde, kuru tu centies nolaizīt no saldējuma.” Lēnām apļojot ar mēli, vispirms skar brūnos laukumiņus ap viņa krūšu galiem un pavisam nemanāmi tuvojies pašiem galiņiem. Pēc tam iztēlojies, ka viņa krūšu galiņš ir kā ķirsis uz saldējuma, un tev, cik vien iespējams lēni un pavedinoši, tas jāiesūc mutē. “Ar tādiem pašiem panākumiem ar mēles kustībām tu vari imitēt rakstīšanu,” iesaka Lū Pažē. Nesāc ar pašu krūts galiņu, bet ar areolu ap tiem. Vienlaikus ar skūpstiem vari noklāt visas viņa krūtis. Starp citu, rakstot vari izmantot itin visus alfabēta burtus. Garantējam, ka tev nāksies to atkārtot. Jānis (32), tulks, stāsta, ka seksā pieskārieni krūtīm viņam šķiet paši uzbudinošākie. “Arī citām sievietēm vajadzētu pamācīties no manas sievas. Viņa nezin cik ilgi var apmīļot abus krūšu galiņus, gan maigi tos laizot, gan sūcot, gan arī reizēm viegliņām iekožot. Nu, super!”

Karstais punkts: sēklinieki

Īpašais pieskāriens: astoņnieka zīmēšana

Katrs vīrietis saraujas jau no domas vien par to, ka kaut kas varētu notikt ar viņa sēkliniekiem. Šajos relatīvi mazajos maisiņos koncentrēti nervu gali, tieši tāpēc tie ir tik jutīgi gan pret sāpēm, gan pret baudu. “Pret šo ķermeņa vietu jāizturas pēc iespējas maigāk, tā, lai vīrietis justos drošībā, nevis apdraudēts,” skaidro Artūrs Vāvere. Kā to izdarīt? Maigi satver plaukstā abas viņa oliņas. Pēc tam ar pirkstu galiem maigi glāsti tās visapkārt katrai oliņai, it kā iezīmējot astoņnieka kontūras. Kad viņš ir pilnībā atslābinājies, taviem pirkstiem var sekot tavas lūpas. Ja viņam tavi pieskārieni patiks, sēklinieku maisiņi sarausies un kļūst kā divas stingras bumbiņas. “Maigi vari satvert katru sēklinieku lūpās un to glāstīt ar mēli. Vienīgi tad, ja vīrietis ir ļoti spalvains, tādi ir arī viņa sēklinieki, un šādā gadījumā tev pašai būs patīkamāk, ja pieskarsies viņam vienīgi ar pirkstiem,” piebilst seksologs Artūrs Vāvere. Lai nokļūtu savam vīrietim pēc iespējas tuvāk, palūdz, lai viņš nostājas četrrāpus virs tevis, un sev zem galvas paliec spilvenu. Tā tu ar lūpām ērti piekļūsi viņa oliņām, bet ar rokām varēsi glāstīt viņa augšstilbus, pēcpusi un varbūt vēl kaut ko. Visbeidzot, lai sniegtu viņam maksimāli ekstātiskas izjūtas, atceries, ka viņa bumbiņas vari glāstīt arī seksa laikā. Intars (29), datormākslinieks, stāsta, ka līdz šim neviena sieviete nebija uzdrošinājusies un, iespējams, arī neprata pieskarties viņa sēkliniekiem. “Bet mana draudzene Inga jau pirmajā reizē, kad kopā pavadījām nakti, ķērās pie manām oliņām. Sākumā biju mazliet piesardzīgs, bet, kad sapratu, ka man nekas nedraud, pilnībā ļāvos izjūtām. Šādi glāsti ir vienkārši satriecoši, īpaši jau tad, ja viņa to dara ar lūpām un mēli.”

Karstais punkts: matainā līnija

Īpašais pieskāriens: logu mazgāšana

Iespējams, ka tā šaurā apmatojuma strēmelīte, kas stiepjas no viņa nabas līdz pat kaunuma apmatojumam ir vienkārši dabas īpatnība. Taču Lū Pažē skaidro, ka šī smalkā līnija vistiešākajā veidā ir saistīta ar viņa smadzenēm, un vairumam vīriešu šī ir pat ļoti jutīga vietiņa. Nebūs gana tikai ar to, ka tu vienkārši pabraukāsi ar pirkstiem pa viņa pavēderi un varbūt dāvāsi viņam kādu skūpstu. Mēs iesakām: nākamreiz, kad tu esi kopā ar savu vīrieti, izmēģini tādu kā logu mazgāšanas paņēmienu. Iedomājies, ka viņa pavēdere ir stikls, bet tava plauksta – gumijas logu mazgājamā birste. Plaukstas sānu (tā it kā tu demonstrētu karatē paņēmienu) piespied viņa nabai un lēnām virzi to līdz pat peņa stumbram. “Šādos glāstos ir koncentrēta pietiekama juteklība un erotisms, lai vīrieti novestu līdz baltkvēlei,” atzīst Pažē. “Sieva šādi mani vienmēr ķircina,” atzīstas Mareks (29), celtnieks. “Viņa roku slidina tik lēnām, ka krampjos raustās ne tikai muskuļi. Bet, kad roka jau nonākusi pie dzimumlocekļa, viņa atkal sāk visu no gala.”

Karstais punkts: V-punkts

Īpašais pieskāriens: banāna lobīšana

Protams, dzimumloceklis ir pati jutīgākā vīrieša ķermeņa daļa, tieši tādēļ, neprasmīgi darbojoties, patīkamu izjūtu vietā pavisam vienkārši iespējams sagādāt gluži pretējas izjūtas. Tāpēc, pirms sāc mūsu ieteikto masāžu, rūpīgi aplūko viņa dzimumlocekli (lai tas neizskatītos muļķīgi, vienlaikus vari glāstīt viņa krūtis vai sēkliniekus). Visjutīgākā dzimumlocekļa daļa ir tā galviņa. Īpaši jau saitīte, kas atrodas peņa apakšpusē un saista dzimumlocekļa galviņu un stumbru, bet pēc formas atgādina burtu V. “Kairinot šo apvidu, vīrietim rodas neaprakstāma baudas sajūta un ļoti ātri panākama ejakulācija,” skaidro seksologs. Šajā ziņā saitīte pielīdzināma klitoram. Šī vietiņa ir gluži kā radīta tavam īkšķim. Bet kā apieties ar šo karsto punktu? Sāc lēnām. “Sāc ar maigām masējošām kustībām, bet, kad redzi, ka vīrieša bauda palielinās, vari uzspiest mazliet stiprāk,” iesaka Artūrs Vāvere. Turi viņa dzimumlocekli tā, it kā tu grasītos notīrīt banānu. Pēc tam vari masēt locekli ar abu roku īkšķiem. “Bet, kad redzi, ka vīrietis jau tuvojas kulminācijai, šos glāstus pārtrauc. Kad viņš ir mazliet atslābinājies, sāc visu no jauna.” Atkārto šīs kustības vairākas reizes, kamēr viņš no baudas būs gluži vai zaudējis galvu. Ko darīt tālāk, tu jau zināsi pati. “Godīgi sakot, pats nemaz īsti nezināju par to, ka man ir tik jutīga vietiņa. Taču tagad draudzenes glāsti man sagādā tādu baudu, ka šādu pieskārienu dēļ es būtu gatavs uz visu,” atzīstas Renārs (25), apdrošināšanas speciālists.

Karstais punkts: draudziņa vīlīte

Īpašais pieskāriens: lēnā baudīšana

Vai esi kādreiz ievērojusi tādu kā vīlīti viņa dzimumlocekļa aizmugurējā daļā? Turklāt šī vīlīte turpinās aizvien tālāk un saskatāma arī viņa sēklinieku vidusdaļā. Tā teikt, Māte Daba pati parāda tev ceļu. Kas tur tik īpašs? “Šīs līnijas kairināšana reizē kairinās arī viņa uretru – īpaši jutīgu kanālu, kura uzbudināšana sagādā ļoti spēcīgas izjūtas,” skaidro Lū Pažē. Visefektīvākie ir mēles pieskārieni. Iedomājies, ka viņa penis ir saldējums. Ir pilnīgi vienalga, no kura gala tu sāc tā izbaudīšanu, taču svarīgi, lai tu paturētu acīs šo brīnumaino vīlīti. Kairinot to ar mēli, vari virzīties no dzimumlocekļa galviņas uz leju, līdz pat sēkliniekiem un tad atkal atpakaļ. Tāpat kā pārējos pieskārienos, turpini tik ilgi, līdz vīrietis vairs nevalda pār sevi. Tad uz mirkli apstājies un sāc atkal no jauna. “Kā jau visi vīrieši, arī es uzskatu – ja sieviete mīl manu draudziņu, viņa mīl arī mani pašu. Un šīs kustības tam ir vislabākais pierādījums,” spriež Igors (23), students.

 DR seksologs

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.