14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Biedējošs skats: 13 gadīga meitene pēc čūskas kodiena pārvēršas par mūmiju

 

Meitene, kuras vārds netiek atklāts, dzīvo Venecuēlā. Pēc šausmīga negadījuma, pusaudzes kājā ir izveidojusies nekroze. Viņa lēnītēm pārvēršas par mūmiju.

4515f7561a

 

 

Rāpulis uzbruka bērnam

Kā ziņo Mail Online, meitene visdrīzāk ir cietusi no odžu dzimtas rāpuļa kodiena. Vēl jo vairāk, kad meitenei uzbruka rāpulis, viņa nokrita un salauza elkoni. Radinieki neuzskatīja par vajadzīgu meiteni vest pie ārsta un ārstēja viņu mājās ar tautas medicīnas līdzekļiem. Tikai pēc tam, kad meitenes kāja kļuva melna un sākās pūšanas process, vecāki griezās pēc palīdzības kādā no Venecuēlas klīnikām.

Izkropļotā ekstrimitāte

Personāls bija šokā: kāja bija nomelnējusi, sakaltusi un izpuvusi. Tika uzstādīta diagnoze – rabdomiolīze (muskuļu audu noārdīšanās sindroms). Ārsti nekavējoties uzsāka antibiotiku terapiju. Bet diemžēl meitenei tas nepalīdz un viņa jūtas arvien sliktāk un sliktāk. Par šo gadījumu lielu interesi ir izrādījis Arūns Gošs, ārsts no Liverpūles. Ārsts apgalvo, ka meitenes veselības stāvokli ļoti ietekmē čūskas indes izplatīšanās. Bet meitenes dzīvību esot iespēja glābt, ja nekavējoties tiks veikta operācija un bojāto audu amputācija.

devohka-mymiay

 

 

Dzīvs bērns pārtop par mūmiju

Lūk, ko saka viens no meitenes ārstējošiem ārstiem: ”Radinieki pirmām kārtām rūpējās par to, lai brūcē neiekļūtu infekcija, bet neviens neiedomājās izvadīt no ķermeņa čūskas indi. Uz doto brīdi paciente saņem ļoti lielu antibiotiku devu, bet, diemžēl, tās netiek galā ar indi. Inde ne tikai izsauc asins sarecēšanu, bet arī paralizē nervus. Ja tiek nozīmēta nepareiza ārstēšana šai diagnozei, tad pastāv nopietni aknu bojājumu draudi. Meitenei ir atmirusi daļa kājas un nekroze strauji progresē. Inde ir skārusi arī otru kāju, jo tā ir palikusi ievērojami tievāka. Ja kāja netiks steidzami amputēta, tad meitene visdrīzākajā laikā nomirs”. Pie tam ārsts paziņoja, ka arī amputācija nav izveseļošanās garants. Meitene pārvēršas par mūmiju.

avots: mif-facts.com.ua

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.