3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Veids kā ļoti ātri un vienkārši piepildīt vēlēšanās visām horoskopa zīmēm. Noteikti izlasi!

 

 750e7765-9c2b-469f-96b2-3ad1decd0ec4

Jebkuras vēlēšanās piepildīšanās ir pilnīgi iespējama un reāla, galvenais ir pareizi uz to noskaņoties.

  • Auniem, Lauvām un Strēlniekiem jāzina – jums tuva ir Uguns, tā arī jums palīdzēs! Krēslas stundā jums ir jānolien kādā klusā vietiņā, tā, lai neviens jums netraucē un aizdedziniet sveci. Sakoncentrējieties uz savu vēlēšanos un skatieties liesmā. Uz papīra lapas piefiksējiet savu vēlēšanos. Ja jūsu vēlme ir saistīta ar atbrīvošanos no kaut kā, tad lapiņa ir jāsadedzina uzreiz. Ja mērķis ir kaut ko iegūt, tad izlasiet skaļi savu vēlēšanos liesmas atspulgā. Tikko kā vēlēšanās ir piepildījusies, tā uzreiz sadedziniet lapiņu, neaizmirstot pateikties Augstākiem spēkiem par palīdzību.
  • Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm ir jāzina – jums tuvs ir ŪDENS, tas arī jums palīdzēs. Aizejiet pie kādas ūdenskrātuves, pavērojiet ūdeni un ievēlaties vēlēšanos. Uzrakstiet to uz papīra lapiņas un salokat no tās laiviņu, ielaidiet to ūdenī. Daudz efektīvāk būs, ja jūs laiviņu palaidīsiet no laipas, vai laivas.
  • Vēršiem, Jaunavām un Mežāžiem ir jāzina – jums tuva ir nauda un ēdiens, tad jums ir jāgaida palīdzība no tiem! Viena vēlēšanās – viena monēta, tā ir jānēsā līdzi tik ilgi, kamēr vēlēšanās būs piepildījusies, naudu šī rituāla laikā nedrīkst nevienam aizdot! Kad ievēlēsieties vēlēšanos košļājiet vīnogu, vai marmelādi. Lai vēlēšanās, kura piepildīsies, būtu salda.
  • Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīriem ir jāzina –  jūsu palīgi būs jautra, trokšņaina kompānija, vai mākoņi! Liela pasākuma, vai jautras satikšanās laikā ievēlaties vēlēšanos. To pašu var darīt pastaigājoties un raugoties mākoņos.

Izmēģiniet šos, vienkāršos ieteikumus un jūs būsiet pārsteigti, cik tas patiesībā ir vienkārši! Bet, protams, lai kaut kas notiktu, vajag arī kaut ko izdarīt, tāpēc ejiet pretī savām vēlmēm un sapņiem!

avots: pics.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.