10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Nežēlīgais internets: Sievietes videoatbilde uz nežēlīgajiem komentāriem

 

0

Izlasot aizskarošos komentārus sociālajā tīklā par savu problemātisko ādu, Emma Forda uzņēma šo video, lai pastāstītu par apkārtējo viedokļa ietekmi uz pašnovērtējumu.

Aizskarošos komentārus Emma sāka saņemt, kad viņa izlika savas fotogrāfijas bez meikapa.

 

Viņa saņēma vairāk kā 100000 komentārus.

”Kas tev ar seju?”

Emma: ”Gadu atpakaļ man sākās problēmas ar sejas ādu, es sāku slēpties un man bija sajūta, ka sociālie tīkli nav man domāti. Un tad es aizdomājos, kāpēc man ir tādas domas? ”. ”Mani pārsteidza tas fakts, ka ļoti daudz jūtās un domā tāpat kā es. Mēs baidījāmies parādīt to kādi mēs esam”.

Video sākumā Emma ir bez meikapa un tad viņa sāk krāsoties. Tad, kad viņa bija uzkrāsojusies, viņa saņēma ļoti daudzus, kardināli pretējus komentārus. Visiem viņa patika un viņi uzskatīja viņu par skaistu. Bija arī tādi, kuri apvainoja viņu maldināšanā.

”Pārāk daudz kosmētikas!”, ”Tu krāsojies tāpēc, ka esi neglīta!”, Tas ir pretlikumīgi!”

Pati lielākā problēma ir tā, ka mēs esam pieraduši redzēt skaistuma maldinošos tēlus. Mēs sevi salīdzinām ar nereālajiem skaistuma standartiem un esam aizmirsuši par savu dabīgo skaistumu.

Tu esi skaista! Neļauj apkārtējiem pārliecināt tevi par pretējo! 

 

5 KOMENTĀRI

  1. nu nezinu vai ir pareizi lietot tik daudz kosmetikas,lai tikai butu skaistaka,man 28 gados nav vajadzibas pec puderiem,tonalajiem un veselam lerumam kosmetikas,ja ari uzmetas kada pumpina tad atri pariet,milas meitenes…itseviski tas kuras jau agri sak krasoties un nomale savu seju ar kilogramiem,tas nav vajadzigs,es to nedariju agrak un tagad ari ne,tapec man problemu ar sejas adu nav.

    • Rakstu lasiji? Vinai sakas problemas ar sejas adu un, lai tadi individi, ka tu nesaktu kengaties, vina to slepa ar lielu kosmetikas daudzumu. Priecajies, ka tev nav problemu, bet nemeri visu pec savas divpirkstu pierites merauklas

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.