12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Mirstošas meitenītes pēdējā vēlēšanās, palīdzēt bezpajumtniekiem, iedvesmo citus

 

Natalia Marsh-Welton

11 gadus jauna meitene, kura cīnījās ar vēzi novembrī padevās šai slimībai, taču atstāja savu vēsti pasaulei!

Natālijas pēdējā vēlēšanās, Make-A-Wish fondam, bija palīdzēt bezpajumtniekiem un nodrošināt ar pārtiku trūcīgos , viņas pilsētas, iedzīvotājus. Organizācija turēja solījumu un ir sagādājusi 100 segas, kā arī nodrošinājuši ar visu nepieciešamo, lai Natālijas izvēlētie bērni varētu apmeklēt pēc skolas programmu centrālās Arizonas patversmē . Patversme sniedz pakalpojumus tām ģimenēm, kas ir trūcīgie, kā arī tām, kam pastāv risks par tādu kļūt.

Brenda Cash, kas ir patversmes vadītāja stāstīja, ka viņi ir bijuši patīkami pārsteigti izdzirdot, ka saņems ziedojumus. Uzzinot, ka ziedojumi saņemti mazas meitenītes nopelnu rezultātā, kā arī dažādu sakritību dēļ, padara šo žestu vel patīkamāku un vērtīgāku.
Natālija zināja kā ir, kad ir auksti, jo tas bija ķīmijterapijas blakus efekts. Viņa vēlējās, lai citiem nav auksti. Viņa gribēja, lai bezpajumtnieki justos silti gan iekšēji gan ārēji.

Patversmes bērni bija priecīgi par ziedojumu un visi vēlējās pagatavot Natālijas zupu, jo zināja Natālijas ievērojamo stāstu. Saprotot, ka Natālija varēja saņemt savu vēlmi doties uz Disnejlendu, tā vietā, lai palīdzētu bērniem, Nehemiah, puika no patversmes teica, ka viņa izvēlējās palīdzēt bērniem, nevis klausīja savai sirdij.
Pēc tam, kad bērni bija dzirdējuši šo stāstu viņi vēlējās to atmaksāt. Sarah, vēl viens bērns no patversmes stāstīja, ka viņas mamma būtu priecīga iemācīties to, kas šodien ir noticis, jo viņa vienmēr uztraucas par mani un brāļiem, māsām, ka saslimsim no aukstuma. Sarah apsolīja mammai segu, jo mazajām māsām tā ir nepieciešama vairāk nekā viņai pašai.

avots: amazingnews.org
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.