6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā rīkoties sievietei, lai vīrietim nerastos vēlēšanās spert sānsoļus? Horoskops

 

izvairies no sānsoļiem

Ja viņš ir Strēlnieks, Auns vai Lauva

Lai vīram nerastos vēlēšanās spert “sānsoļus”, psihologi iesaka laiku pa laikam modināt viņos vieglu greizsirdību. Bet kā to izdarīt pareizi? Katram stiprā dzimuma pārstāvim taču ir savas “vājās vietas”… Un galvenais, kā nepāršaut pāri strīpai, lai nepiemeklētu Dezdemonas liktenis?

Uguns zīmēm piederošie galvu reibinošu romānu nespēj iedomāties bez greizsirdības scēnām. Viņiem ir svarīgi, lai viņu sirdsdāma izraisītu vispārēju sajūsmu un apbrīnu. Ja “ugunīgajam” mačo radīsies pamatots iemesls greizsirdībai, viņš rīkosies tā, ka maz neliksies.

Ko drīkst atļauties

Atļaujiet viņam noprast, ka patīkat citiem vīriešiem. Ģērbieties tā, lai viņa draugi jums izteiktu komplimentus, bet garām ejošie uz ielas atskatītos. Ja restorānā kāds pie blakus galdiņa sēdošs vīrietis atsūta jums pudeli šampanieša, to var atturīgi laipni pieņemt. Bez jebkādas sajūsmas.

Un pats galvenais: pamanot uz vīra žaketes garu blondu matu vai saūtot svešu smaržu aromātu, tūlīt pat mīļotajam vīrietim jāsarīko greizsirdības scēna. Viņš to novērtēs!

Ko nedrīkst darīt

Restorānā nedrīkst iet dejot ar to vīrieti, kurš atsūtīja šampanieti. Nedrīkst valkāt apģērbu, kas citiem vīriešiem ļautu pret jums izturēties nevis kā pret dāmu, bet kā pret vieglas uzvedības meiču.

Ja viņš ir Vērsis, Mežāzis vai Jaunava

Tie ir visīstākie darba rūķi galvenie horoskopa īpašnieki. Visu un visus, to skaitā arī savu sievu, viņi novērtē kā pienācīgu kapitāla ieguldījumu. Turklāt viņi ir neiedomājami taupīgi, ar naudu nešķiežas, tāpēc tos, kas mēdz dzīvot ar plašu vērienu, organiski neieredz.

Ko drīkst atļauties

Ja gribas izraisīt vīra greizsirdību, jāpaņem savi paklusām izdarītie ietaupījumu (tādiem noteikti jābūt, jo ar tādu vīru citādi nevar) un uz laiku jāpārvēršas… šķērdētājā. Steidzami jānopērk sev jauns tērps un puķu pušķis, bet uz jautājumu: „No kurienes tas?”  jānotēlo viegls apmulsums un, grīdā skatoties, jāatbild: „Nu tā, viens kolēģis uzdāvināja. Nav jau nekas īpašs…”

Ko nedrīkst darīt

Nedrīkst pirkt ļoti dārgus tērpus un kolekcijas apavus. Pretējā gadījumā vīrs vienkārši var nolemt, ka neesat viņam “pa kabatai” un… sākt domāt par laulības šķiršanu.

Ja viņš ir Dvīnis, Svari vai Ūdensvīrs

Šo zīmju pārstāvji materiālajai pasaulei īpaši piesaistīti nav. Vienīgais, ko viņi patiesi tur augstā vērtē, ir komunicēšanās. Visticamāk, sieva ne reizi vien garajās rudens novakarēs sēdējusi kopā ar vīru pie „glāzītes tējas” un pļāpājusi par visu un ne par ko. Taču tas bija sen, attiecību pirmsākumos. Tagad viņš vairāk runā ar saviem draugiem: par futbolu, hokeju, medībām, copi… Tāpēc ir pēdējais laiks viņu nedaudz “izkustināt”…

Ko drīkst atļauties

Viņa klātbūtnē biežāk jārunā ar draudzeni pa telefonu, bet tā, lai izklausītos, ka tā ir nevis draudzene, bet draugs. Ja vīrs pajautās, kas zvanīja, jāatbild, ka tā ir jauna paziņa un viņš to nepazīst. Ideāls variants vīram dzirdot, sarunāt tikšanos. Pošoties uz randiņu, jāuzvelk pats greznākais tērps un jāiztaisa frizūra. Visticamāk pēc tā visa sekos greizsirdības scēna un vētrains izlīgums…

Ko nedrīkst darīt

Uzsākt patiesu romānu ar citu vīrieti un pēc tam atzīties, ka darījāt to tīšām, lai pamodinātu viņā greizsirdību.

Ja viņš ir Skorpions, Vēzis vai Zivs

Šajā situācijā ar greizsirdību jābūt ļoti piesardzīgiem, jo Ūdens stihiju pārstāvji ir ļoti viegli ievainojami, bet Skorpioni piedevām arī stipri kauslīgi. Labākais veids kā ar minimāliem zudumiem sev izraisīt viņos greizsirdību ir uz laiku pārstāt par vīru rūpēties un visu savu enerģiju veltīt bērniem vai vecākiem. Tas pasargās ausis un nervus no rupju lamu un apvainojumu plūdiem (viņi vienkārši neprot citādāk reaģēt uz attiecībām ar pretējo dzimumu).

Ko drīkst atļauties

Biežāk jāiet laukā no mājas ar bērniem vai jāapciemo vecāki. Pāris reižu var “aizmirst” izgludināt kreklu, nopirkt veikalā tieši to, ko viņš lūdza. Kad vīrs sāks “iet pa gaisu”, mierīgi jāatvainojas un jāpaskaidro, ka bijāt aizņemta ar citiem darbiem un domām.

Ko nedrīkst darīt

Nedrīkst atteikt intīmu tuvību. Tad vīrs var nolemt, ka jums ir gana daudz seksa ārpus mājas, un viņa atriebība būs briesmīga. Labāk lai viņš staigā netīrs un nepaēdis, bet viņa seksuālais izsalkums ir jāapmierina pilnā apmērā.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.