1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Māte saviem dvīņiem uztaisīja paternitātes testu. Rezultāts bija šokējošs!

 

dvīņi

Šis stāsts pārsteidz ne tikai ar to, ka tas vispār ir iespējams, bet arī tas, ka mēs paši to nezinām un 1% gadījumu, kuri, kā tūlīt redzēsiet paši, var kļūt par realitāti.

Sieviete, kura piedzemdēja divus brīnišķīgus dvīņus, ārpus laulības, iesniedza tiesā prasību par uzturlīdzekļiem bērniem, jo pieļaujamais pērnu tēvs atteicās atzīt bērnus par saviem, kā tas nereti notiek. Tiesa nozīmēja veikt paternitātes ekspertīzi. Ar testa rezultātiem tika rotāti lielāko laikrakstu virsraksti.

Testa rezultāti pierāda, ka sievietes prasības atbildētājs patiešām ir bērna tēvs, bet tikai vienam no dvīņiem. Tādu parādību sauc par ”superfekundāciju” – divu, vai vairāku olšūnu apaugļošana no vairākiem partneriem vienā periodā. Tas var gadīties 1 no 13 000 reizēm.

Prasītāja atzinās, ka tajā nedēļā, kad viņai bija tuvība ar viena no dvīņiem tēvu, viņai bija intīmas attiecības vēl ar citu vīrieti.

Rezultātā tiesa piesprieda atbildētājam maksāt alimentus tikai par vienu bērnu.

Kas tik nenotiek pasaulē!

Avots: elitedaily.com

 

7 KOMENTĀRI

  1. Es teiktu vienā vārdā-Padauza!Dzīvo ar vīrieti uzčinī bērnu un tai pašā laikā vēl kāds cits ir ņēmis dalību činīšanā un viņa vēl veci par vainīgo taisa!?!Izskatās kārtējā kurai ir svarīgi tikai naudu dabūt,pofig kādā ceļā…

    • vecīt, ja tu nespej apmierināt savu sievieti, tat mav ko viņu lamāt par padauzu, jo tādus vīriešus sauc par LUBRAKIEM

    • Nejājas tas,kam ir problēmas.Galvenais ir ,lai sieva nedabū zināt un ja sieviete patīk un būs uz mieru,tad viss notiksies ! Vai ne,kungi ? 😛

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.