5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vīrietis Vācijā sazāļo draudzeni ar nomierinošiem līdzekļiem, lai klusumā varētu spēlēt datorspēles

 

...

23 gadus jaunais vīrietis Vācijas tiesā tika sodīts, pēc tam, kad atzinis, ka ielicis draudzenes tējā nomierinošas tabletes, lai varētu spēlēt datorspēles.

Vīrietis no North Rhine-Westphalia vietējai Castrop-Rauxel tiesai stāstīja, ka ielicis tējā tikai 4 vai 5 tabletes, ziņo Westdeutsche Allgemeine Zeitung. Meitenes draugs, kurš sodīts par miesas bojājumu izdarīšanu, spēlējis spēles ar pulti kopā ar draugu, kad, nu jau bijusī, draudzene ieradusies mājās ap plkst. 22:00 pēc darba, kurā pavadījusi 10 stundas.

24 gadus jaunā sieviete atklājusi, ka nākamajā dienā nogulējusi līdz dienas vidum, pēc izdzertās, sazāļotās tējas un tiesai skaidroja: “Pēc tam es piecēlos un devos uz darbu, taču joprojām jutos miegaina”. Viņa teica, ka nu jau bijušais puisis, dienu pēc nozieguma atzinis, ka pievienojis tējai narkotikas, kā arī viņš tās ir kādu laiku lietojis pats un tieši tas ir bijis iemesls šo attiecību beigām. Meitenes matu analīzes liecināja, ka viņa šo narkotiku iespaidā ir bijusi vienu reizi, tad, kad tās viņas tējai pievienojis draugs.

“Tava draudzene gulēja ilgi un dziļi, kas nav viņai kaitējis, taču tā noteikti ir tīša miesas bojājumu nodarīšana”, paskaidroja tiesnesis un piesprieda maksāt soda naudu 500 EUR apmērā. Bijušais meitenes draugs, kurš paskaidroja, ka tagad nelieto narkotikas jau 10 mēnešus, uzsāks mācības un saka: “Tas bija stulbi, bet tagad es esmu uz pareizā ceļa.”

avots: telegraph.co.uk
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.