7.9 C
Rīga
pirmdien, 6 maijs, 2024

Uzzini, vai tu vari būt laimīga attiecībās

 

kā būt laimīgai attiecībās?

Šis būs turpinājums iepriekšējam rakstam par to „Kā būt laimīgai attiecībās”.

Iepriekšējo rakstu skatīt šeit.

Iepriekšējā rakstā dalījos ar savu pieredzi pēc pirmajām trīs nodarbībām. Tagad ir pagājušas vēl trīs nodarbības.

Vai kaut kas manī ir mainījies un kaut ko esmu iemācījusies?

Varu noteikti apgalvot, ka jā! Šīs nodarbības diezgan krasi ir mainījušas manus uzskatus, kādām jābūt attiecībām. Es iepriekš spītīgi turējos pie saviem uzskatiem, jo domāju, ka tā ir pareizi. Taču dzīve piespēlē dažādas grūtākas un vieglākas situācijas, kad tiek pārbaudīta emocionālā noturība. Agrāk diezgan asi reaģēju uz situācijām, tagad esmu palikusi daudz mierīgāka, esmu sākusi saprast, ka situācijas, kuras nevar ietekmēt, ir jāuztver vieglāk.

Runājot par attiecībām, man bija uzlikti milzīgi rāmji, ka visam ir jābūt tā un ne savādāk. Sāku analizēt sevi un sapratu, ka jo vairāk būšu neapmierināta ar to, kas notiek, jo vairāk tas visu pasliktinās. Bet, ja es uz to neieciklēšos, bet gan sagaidīšu savu vīrieti smaidīga, vīrietis vēl vairāk tieksies pie manis.

Tieši, tā notika ar kādu meiteni no manas grupas, viņa bija neapmierināta par to, ka vīrs ļoti bieži pavada savu brīvo laiku garāžā, katru reizi, kad viņš tur devās, viņa bija neapmierināta, taču viņa pēc šajos kursos mācītā, mainīja savu attieksmi. Tā vietā, lai pārmestu, viņa priecīga sagaidīja viņu mājās. Kad vīrietis jūt, ka viņš ir gaidīts mājās, viņš uz mājām tieksies arvien vairāk. Un tā tas arī notika, viņš uz savu garāžu sāka doties arvien retāk.

Mums uzdeva uzdevumu uzrakstīt kāds ir mūsu ideālais partneris, mēs visas protams varējām rakstīt ilgi un gari, taču nākošais uzdevums bija – kādu sievieti šis ideālais partneris vēlas. Analizējām sevi, kādas mēs esam, vai esam tālu no tās ideālās sievietes. Domāju katrai kaut kas pietrūka līdz ideālam, vismaz man noteikti. Man patika, ka bija jāanalizē sevi, kāda es pati esmu, jo ja pati neesi ideāls, Tu nevari to gaidīt no otra.

Tā kā esmu izteikts līderis, man ir grūti šo līderismu apvaldīt ģimenē, kā zināms līderisms ir vīrišķā enerģija, bet ģimenē sievietei jābūt sievišķīgai. Sievietei ģimenē jāizstaro mīlestība, miers un harmonija, to arī cenšos tagad darīt. Vairāk saprotu, kā esmu rīkojusies un kā vajadzētu rīkoties, ja saprotu, ka rīkojos nepareizi, palūdzu piedošanu. Agrāk es par to nebūtu aizdomājusies, bet gan vienkārši rīkotos un neanalizētu, ka tomēr es varētu uzvesties savādāk – sievišķīgāk.

Vēlos izteikt pateicību par iespēju piedalīties šajās nodarbības, liels paldies, esmu daudz ko uzzinājusi, iemācījusies un atklājusi sevī jaunu. Turpināšu cītīgi strādāt, lai kļūtu arvien sievišķīgāka, saprotošāka, maigāka sieviete.

nlpcentrs.lv

Vairāk informācijas šeit

Pasniedzēja

Sarmīte Šmite Skatīt profilu

 

M.A. NLP, personīgās meistarības trenere.

 

Telefons: 29170288
e-pasts: sarmite.smite@nlpcentrs.lv

Mājas lapa: http://nlpcentrs.lv/lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.