0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Meitene iet 2 dienas, kamēr atrod palīdzību pēc aviokatastrofas, kurā izdzīvo, bet zaudē vecvecākus!

 
izdzīvojusī un viņas vecvecāki
Šoferis uz ceļa paņēma meiteni, kura izdzīvojusi mazā lidmašīnas katastrofā, kalnainā apvidū Vašingtonas štatā.Apkalpe bija meklējusi lidmašīnu ar trīs pasažieriem, taču nekas neizdevās!  Okanogan apriņķa šerifs Frank Rogers pirmdienas vakarpusē sacīja, ka meitenei izdevies atrast galveno taku, kur viņu paņēmis autovadītājs, kas viņu nogādājis Mazama veikalā, Vašingtonas štatā.
Rogers teica, ka meitene esot gājusi pāris dienas. Viņa tika nogādāta vietējā slimnīcā un meitenes stāvoklis šķitis stabils. Rogers neko neminēja par vēl diviem cilvēkiem, kas bijuši lidmašīnā.
Amatpersonas ir identificējušas tās divas personas, kas bija uz klāja, kā Leland un Sharon Bowman no Marion, Montanā un viņu 16 gadus jauno mazmeitu vārdā Autumn Veatch no Bellingham pilsētas Vašingtonas štatā.
“Mēs nespriedīsim par vecvecāku stāvokli. Viņa bija vienīgā, kas iznāca laukā”, stāstīja Rogers preses asociācijai. “Viņa tikai sacīja, ka vini esot izlidojusi laukā no mākoņiem un avarējuši”.
Lidmašīna Beech A-35 atstāja Kalispell, Montanā sestdien plkst. 13:00, dodoties uz Lynden, Vašingtonas štatā. Ģimenes locekļi paziņoja autoritātēm tad, kad lidmašīna neieradās galamērķī.Piecas lidmašīna laidās pāri nelīdzenajam, kalnainajam apvidum pirmdien, Vašingtonas štatā, meklējot mazo privāto lidmašīnu.
Lidmašīna šķērsoja Idaho-Vašingtonas robežu apmēram plkst. 14:20 sestdien, bet pazuda no radariem netālu no Omak, Vašingtonas štatā, apmēram stundu pēc tam, stāstīja transporta amatpersonas.
Pēdējais zvans no viena no pasažieriem, bija plkst. 15:50.

Meklēšana tika vērsta uz vienu no kalnainākajiem reljefiem valstī, stāstīja Civilo Gaisa Spēku pārstāve Julie DeBardelaben.

avots: telegraph.co.uk
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.