8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Svarīgi: Tava un partnera asinsgrupa nosaka jūsu saderību, vai nesaderību gultā

 

asinsgrupu horoskops

 0 (I) asinsgrupas vīrietis un 0 (I) asinsgrupas sieviete

Cilvēka asinsgrupa zināmā mērā nosaka viņa raksturu un tā spēlē būtisku lomu arī seksuālajā dzīvē. Uzzini, kāda ir tava un tava partnera seksuālā saderība pēc asinsgrupas.

Šim pārim ir nepieciešami bieži seksuālie kontakti, lai viņi būtu laimīgi. Parasti viņiem izveidojas harmoniska intīmā dzīve.

 0 (I) asinsgrupas vīrietis un A (II) asinsgrupas sieviete

Ļoti saderīgs pāris seksuālajā ziņā. Vīrietis ir aktīvs, sieviete – pasīva. Ar saviem glāstiem vīrietis spēj sievieti pacelt seksuālās baudas virsotnēs. Pats galvenais, lai vīrietis mīlēšanās laikā pārāk nesteigtos.

0 (I) asinsgrupas vīrietis un B (III) asinsgrupas sieviete

Vīrietis ir aktīvs, sieviete pasīva, taču šāda kombinācija viņiem abiem ir vajadzīga un patīk. Šis pāris seksuālo baudījumu var sasniegt jebkurā laikā un vietā.

 O (I) asinsgrupas vīrietis un AB (IV) asinsgrupas sieviete

Šajās attiecībās galvenā loma ir vīrieša uzvedībai. Ja vīrietis ir pacietīgs, harmoniska seksuālā dzīve šim pārim ir garantēta. Taču – ja vīrietis ir egoistisks un ļoti prasīgs, intīmā dzīve būs pilna dažādām nesaskaņām.

A (II) asinsgrupas vīrietis un 0 (I) asinsgrupas sieviete

Šis pāris ar seksu nodarbosies ilgāk un biežāk, nekā citu asinsgrupu kombināciju pārstāvji. Sekss ir ļoti nepieciešams abiem. Pats galvenais – neaizmirst, ka šim pārim ļoti svarīga un nepieciešama ir intīmā prelūdija.

A (II) asinsgrupas vīrietis un A (II) asinsgrupas sieviete

No visām pastāvošajām asinsgrupu variācijām, šī kombinācija ir visvairāk piemērota sievietēm ar otro asinsgrupu. Tieši ar otrās asinsgrupas vīrieti sieviete izjutīs maksimālo baudījumu. Tieši šis vīrietis saprot sievieti no pusvārda.

A (II) asinsgrupas vīrietis un B (III) asinsgrupas sieviete

Attiecību sākumā šim pārim sekss nebūs pats galvenais. Vīrietis meklēs dziļu emocionālu saikni ar savu partneri. Ja sieviete būs pacietīga, vīrietī pamodīsies uzmanīgs un delikāts mīlnieks.

A (II) asinsgrupas vīrietis un AB (IV) asinsgrupas sieviete

Pastāv iespēja, ka šim pārim vispār nebūs seksuālās dzīves. Otrās asinsgrupas vīrietis un ceturtās asinsgrupas sieviete viens pret otru attiecas kā brālis un māsa. Par orālo seksu nevar būt ne runas, bet tradicionālajā seksā trūkst radošuma, turklāt tas notiek ļoti reti.

B (III) asinsgrupas vīrietis un 0 (I) asinsgrupas sieviete

Šim pārim patīk vienam otru apmācīt dažādās seksa tehnikās. Attiecībās līdera lomu spēlē sieviete, taču vīrieša seksuālais talants nepaliks nenovērtēts.

B (III) asinsgrupas vīrietis un A (II) asinsgrupas sieviete

Šīs asinsgrupas sievietei ļoti patīk netradicionāli seksa veidi. Gan vīrietis, gan sieviete ir vienlīdz aktīvi, kas viņu intīmajai dzīvei piešķir īpašu sajūtu gammu.

B (III) asinsgrupas vīrietis un B (III) asinsgrupas sieviete

Sekss un no tā gūtais baudījums šim pārim ir visnotaļ viduvējs. Gan vīrietim, gan sievietei nepieciešams uzlabot seksuālo tehniku.

B (III) asinsgrupas vīrietis un AB (IV) asinsgrupas sieviete

Ļoti temperamentīgs pāris. Gan viņam, gan viņai patīk eksperimentēt un piemīt vēlme izmēģināt visas iespējamās seksa tehnikas un pozas. Šī savienība ir vislabākā, ja vīrietis ir jaunāks par sievieti.

AB (IV) asinsgrupas vīrietis un 0 (I) asinsgrupas sieviete

Intīmā dzīve viņus vieno. Viņi būs laimīgs pāris, taču tas notiks vien tad, kad vīrietis piemērosies sievietes vajadzībām un temperamentam.

AB (IV) asinsgrupas vīrietis un A (III) asinsgrupas sieviete

Vīrietis ir ļoti kaislīgs – viņa vēlmes dēļ šis pāris ar seksu nodarbojas ļoti bieži. Tomēr viņu attiecības var būt bezperspektīvas, ja tajās nebūs kaut drusciņas jūtu.

AB (IV) asinsgrupas vīrietis un B (III) asinsgrupas sieviete

Ceturtās asinsgrupas vīrietis un trešās asinsgrupas sieviete ar seksu nodarbosies retāk, nekā pārējo asinsgrupu kombināciju pārstāvji. Tomēr šāda intīmā dzīve pilnībā apmierina abus partnerus.

AB (IV) asinsgrupas vīrietis un AB (IV) asinsgrupas sieviete

Šā pāra potenciāls ir bezgalīgs. Viņu attiecības var būt pilnība harmoniskas vai arī sieviete un vīrietis var kļūt viens par otra pretstatu. Tomēr – ja abi radoši attieksies pret seksu, problēmu nebūs.

untitled

 

 

2 KOMENTĀRI

  1. Pilnīgas muļķības manam vīram II , man IV. Mums pat pēc kopdzīves 15 gadiem, sexss ir gandrīz katru dienu. Tā kā no kurienes šitais ir izzīsts?

    • Cik zinu,no medicīniska viedokļa,tad pārim,kuram ir saderīgas asins grupas(arī rezus) ir vieglāk ieņemt bērnu!Es pēc ārstu viedokļa esmu neauglīga,bet pie trim meitām tiku ar pirmo mēģinājumu,un ir saderīgas asins grupas un rezus!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.