9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Tuvojas Liepājas modes svētki!

 

8. augustā tiks svinēti svētki, kas uz Liepāju vilinās starptautiski atzītus Latvijas un Lietuvas modes dizainerus, popularizēs jaunos talantus, piedāvās izglītojošas lekcijas kinoteātra „Balle” telpās, kā arī modes un dizaina priekšmetu izstādi, kas šogad notiks Liepājas Latviešu biedrības namā. Bet par svētku kulmināciju kļuvusi krāšņā modes izrāde „Skaistuma simpozijs”, kas notiks Liepājas teātrī. 

8.augusta rīts sāksies ar modes un dizaina priekšmetu izstādes/pārdošanas atklāšanu. No pulksten 10:00 līdz 17:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē būs iespēja novērtēt un iegādāties ne tikai apgērbu, aksesuārus un rotas, bet arī dažādas dizaina preces interjeram, iepazīt konceptuālā dizaina radītājus.
Ieeja izstādē ir bez maksas.

Laika posmā no 11:00 līdz 15:00 kinoteātra „Balle” zālē notiks lekciju cikls „Apģērba dizaina loma ekonomikā un jaunākās tendences”. Ar savu pieredzi dalīsies Latvijā labi zināmi un starptautiski atzīti modes mākslinieki. Viņu stāstītais būs saistošs ne tikai topošajiem māksliniekiem un drēbniekiem, bet ikvienam interesentam, kas vēlas uzzināt, kā rodas iedvesma tērpu radīšanai un uzņēmējdarbības uzsākšanai.
Dalība lekcijās 5 eiro.

Svētku kulminācija ir modes izrāde „Skaistuma simpozijs”, kas vienkopus pulcē Latvijā un starptautiski atzītus modes māksliniekus. Krāšņā un īpaši režisētā izrādē tiek dota iespēja novērtēt 20 dažādas apģērba un aksesuāru kolekcijas. Tie ir vairāki simti tērpu, kas tiks pasniegti atbilstoši katra dizainera izstrādātajai vīzijai un idejai. Modes izrādes vizuālais noformējums balstās uz projekcijām, kas īpašā veidā papildinās tērpu kolekcijas. Šogad modes izrāde notiks divās daļās, no pulksten 20:00 līdz 22:00, piedāvājot novērtēt 20 dažādas kolekcijas. Jau šobrīd ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz modes izrādi „Skaistuma simpozijs”. Biļetes nopērkamas „Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās visā Latvijā. Biļešu cena ir diferencēta, lai dotu iespēju ikvienam būt starp krāšņās modes izrādes skatītājiem, bet jāņem vērā, ka vietu skaits ir ierobežots.

Jaunākajai informācijai seko līdzi lapā www.liepajasmode.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.