3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

TEIKSIM NĒ! “ZOSU KĀJIŅĀM” AP ACĪM

 

''zosu kājiņas''

Acis – tas ir dvēseles spogulis. Nogurums un stress var nopietni kaitēt sejas veselībai. Ar vingrinājumu palīdzību jūs ar labiem panākumiem uzlabosiet acu tonusu un maigās ādas izskatu ap acīm., kā arī spēsiet izvairīties no tik nepatīkamas vecuma pazīmes kā “zosu kājiņas” ap acīm un noslīdējušiem plakstiņiem.

1.vingrinājums – tonizē un atslābina muskuļu grupu, kas kontrolē acu kustības.

Lēni virziet acu skatienu vispirms pa labi, tad pa kreisi, tālāk uz augšu un uz leju.

2.vingrinājums – stipri samiedziet acis, aizturiet skaitot līdz 5 un atslābinieties. Vingrinājumu veikt 10 reizes.

3.vingrinājums – ar rādītājpirkstiem uzspiediet uz acu iekšējiem kaktiņiem. Tas ir efektīvs akupunktūras punkts, kura masāža palīdz cīnīties pret acu sasprindzinājumu un “maisiņiem” zem acīm.

4. vingrinājums – Ar pirkstiem saņemiet ādu abpus uzacīm un pavirpiniet starp pirkstiem. Tas noņems sasprindzinājumu ,kas izsauc “zosu kājiņas “.

5 vingrinājums – uzlieciet divus pirkstus krunciņu abās pusēs (no kurām jūs gribat tikt vaļā, piemēram, “zosu kājiņas). Drīz āda starp pirkstiem kļūs silta un krunciņas samazināsies.

6. vingrinājums-vidējo un rādītājpirkstu piespiediet vienas uzacs iekšējai malai. pavelciet pirkstus uz augšu (matu virzienā), paskatieties uz degungalu un aizveriet acis. Atslābinieties un atkārtojiet vingrinājumu ar otru aci. Izpildiet to 10 reizes.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.