1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Klaiņojošs suns izglābj zīdaini no nāves, kuru miskastē bija izmetusi miesīgā māte

 

Šis atgadījums notika Taizemē, Čonburi provincē. Māte izmeta miskastē savu bērnu, kura dzīvību pavisam drīz izglāba klaiņojošs suns.

klaiņojošs suns

Zīdainis gandrīz pārtapa klaiņojošo suņu pusdienās

Vasarnīcu ciematiņā Pattana Villa klaiņo liels daudzums suņu. Viens no tiem – Nom Sot. Vietējie iedzīvotāji kļuva par lieciniekiem sekojošai situācijai: suns satvēra zobos saini, dēļ kura plēsās divi citi suņi. Pēc tam, kā ”guvums” nonāca pie Noma Sota, tas uzreiz saini aiznesa prom no agresīvi noskaņotajiem suņiem. Aiznesa līdz cilvēkiem un nolika to viņiem pie kājām. Kā izrādījās, suņi plēsās dēļ saiņa, kurā atradās tikko dzimis mazulis.

Kaut ievainota, bet toties dzīva

Kā raksta laikraksts Bangkok Post, uzreiz pēc tam kā bērns tika nodots cilvēkiem, uzreiz tika izsaukti glābēji un mediķi. Atklājās, ka jaundzimušās meitenītes ķermeni klāja daži nopietni kodumi. Viņa nekavējoties tika hospitalizēta.

Policija uzsāka izmeklēšanu. Visā ciemata teritorijā bija videonovērošana un tas nedaudz atviegloja policijas darbu. Pārskatot video ierakstus tie ieraudzīja nepazīstamu sievieti (iespējams māti). Pagaidām nav izdevies noskaidrot sievietes identitāti, bet pie tā tiek ļoti cītīgi strādāts.

avots: mif-facts.com.ua
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.