0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Šoks! 21 gadu jauna sieviete iešauj sev galvā uzņemot selfiju. Un citi nāvējoši sefiji

 

Jauna sieviete no Maskavas iešāva sev galvā, kad vēlējusies uzņemt selfiju ar pistoli pie deniņiem. 21 gadu jaunā sieviete atradusies savā birojā, kad vēlējusies uzņemt selfiju ar 9 milimetru kalibra nelegālo ieroci. Tomēr nejauši viņa nospiedusi mēlīti, ziņojis Interfax. Kāds liecinieks stāstījis, ka viņa jautājusi vienam no apsardzes darbiniekiem ieroci, lai varētu uzņemt selfiju, viņš neesot iebildis. Sieviete esot paņēmusi ieroci un uzņēmusi selfijus, kad pēkšņi ierocis izšāva. Pēc notikušā viens no apsardzes darbiniekiem skaidroja, ka viņa nospiedusi mēlīti, lode atsitusies pret sienu un pēc tam ietriekusies viņai galvā. Tika izsaukta ātrā palīdzība, un upuris tika aizvests uz slimnīcu. Mediķi raksturo sievietes stāvokli kā kritisku, un viņa ir intensīvajā aprūpē. Ieroča īpašnieks ir apcietināts uz 6 mēnešiem, sakarā ar nelegāla ieroča nēsāšanu, kas izraisījis traumu.

Likumā ir minēts, ka sev piederošs ierocis ir jāuzglabā drošā vietā, lai nepiederošas personas tam nevarētu piekļūt. Dīvaino atgadījumu virknes iekļauj sevī arī selfiju uzņemšana, jo modē ir neprastāki selfiji, kas nelīdzinās citiem.

Kāds vīrs no Bali nomira nokrītot no klints, brīdī, kad uzņēmis selfiju. 21 gadus jaunais Mohammed Aslam Shahul bija kopā ar saviem draugiem un zaudēja līdzsvaru foto uzņemšanas laikā, iekrītot jūrā. Vietējā policija ziņoja, ka vīrietis acīm redzot, iekrītot okeānā, nevarējis papeldēt. Vīrieša ķermenis tika atrasts 5 metrus no krasta.

Rumānijas ziemeļaustrumos, nāvējošu traumu guva tīne, brīdī, kad uzņēmusi selfiju uz vilciena. 18 gadus jaunā Anna uz vilciena atradās kopā ar draudzeni brīdī, kad pozēja foto kamerai. Viņas kāja nejauši piegrūdās elektrības vadam un caur viņas ķermeni izgāja 27,000 voltu stipra strāva. Nejaušs garāmgājējs iepriekš meitenes bija brīdinājis par iespējamām sekām. Viņš pēkšņi dzirdēja lielu troksni un steidzās palīgā, taču nevarēja meiteni atbrīvot un izsauca ātro palīdzību, taču arī ātrā palīdzība meiteni nespēja glābt. Meitenes draudzene ar triecienu tika nomesta no vilciena un kā vēlāk stāstīja, tad abas vēlējušās tikai uzņemt traku selfiju.

avots: rt.com

 

3 KOMENTĀRI

  1. Tām cacām neko vairāk par peni nedrīkst dod rokā. Domāja ka penis un ņems tūlīt uz mēles , bet nokļūdijās.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.