6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Spēcīgs tauku dedzinātājs – auzu pārslas

 

auzu pārslas

Šis ir viegls, ātrs un visiem pieejams veids, kā zaudēt liekos kilogramus. Un vai spēj noticēt? Nedēļas laikā iespējams zaudēt pat 5-7 kg sava svara. Šie rezultāti noteikti arī motivē darboties turpmāk!

Labums no auzu iekļaušanas uzturā ir tas, ka to sastāvā ir ogļhidrāti, kas, kā zināms, ir lielisks enerģijas avots.

Bet pirms tu ķeries klāt auzu diētai, tiek rekomendēts kādu laiku attīrīt organismu ar rīsu palīdzību. Tam nepieciešams 1 litrā ūdens iemērkt 4 ēdamkarotes rīsu un atstāt ievilkties uz nakti. No rīta rīsi vienu stundu jāpavāra uz lēnas uguns. Rezultātā vajadzētu izveidoties “ķīselim”. To vajag izdzert un nākamās piecas stundas neko neēst un nedzert. Pēc tam drīksti ieturēt maltīti, bet ne vēlāk kā 5 stundas pirms gulētiešanas. Tad atļauts tikai ūdens. Šīs attīrīšanas dienas laikā drīkst ēst jebko, kas nav trekns, salds un nesatur miltus.

Kad esi veikusi šo organisma attīrīšanu vienas dienas garumā, vari pāriet uz auzu diētu. Princips ir šāds: tavas brokastis, pusdienas, launags un vakariņas sastāv tikai no auzu putras, bet starp šīm ēdienreizēm atļauts uzturā lietot augļus un dārzeņus (ābolu, zemenes, kāpostu, burkānu, gurķi, tomātu u.c.). Kartupeļi, banāni un vīnogas gan ir izslēgtie produkti. Dzert ūdeni varat tikai 1,5 stundu pēc maltītes. Pietam pie putras nedrīkst pievienot ne sāli, ne cukuru, ne sviestu.

Jau pēc nedēļas jutīsi šīs diētas rezultātus! Šādu principu droši var izmantot arī atslodzes dienās.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.