3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Septiņi seksa veidi, kuriem obligāti ir jābūt jūsu attiecībās

 

seksa veidi Seksam ir jābūt visādam un dažādam un tas ir ļoti nozīmīgs attiecībām. Psihologi izdala 7 intīmo attiecību veidus, kuriem noteikti ir jābūt katrās, normālās, attiecībās.

Lēns sekss. Tā drīzāk ir mīlēšanās, nevis nodarbošanās ar seksu. Gara priekšspēle, plūstošas, liegas kustības, laiks, kad jūs viens otru izbaudāt…  Īsts baudījums!

Ātrs sekss. Jūs kaisles uzplūdā raujat viens no otra drēbes un mīlējaties vēl netiekot līdz guļamistabai. Un nemaz līdz guļamistabai nav jānonāk, to var darīt arī citās vietās. Ātrajam seksam ir daudz priekšrocību. Ja jūsu attiecībās notiek ātrie seksiņi, tad viss ir vislabākajā kārtībā- tas nozīmē, ka jūsu attiecībās ir kaisle.

Sekss priekš viena no partneriem. Tas var būt dievīgs minets, vai kaislīgs kunilings. Sniedzot baudu partnerim, tu gūsti baudu arī sev. Bieži seks priekš viena no partneriem nemanāmi pārtop ātrajā seksā.

Nomierinošais sekss. Jā, jā… tāds sekss arī eksistē. Tas ir lielisks veids kā noņemt spriedzi pēc garas darba dienas. Svarīgākais noteikums- šāda seksa laikā partneriem ir jābūt nepārtrauktam acu kontaktam.

Mežonīgs sekss. Nekautrējaties.. kliedzat, lamājaties, laužat mēbeles, biedējat kaimiņus…bet pēc tam, pēc kārtīgas izlādēšanas, izbaudāt pāris stundiņas salda miega viens otra apskāvienos.

‘’Sieviete dominē’’ Saslēdz viņu rokudzelžos, piesien pie gultas, noper viņu, vai, lai viņš paklausa tavām komandām- galvenais sajūti to, ka esi saimniece jūsu guļamistabā. Pat, ja tev tas nav raksturīgi, noteikti pamēģini. Tas tev sniegs jaunas sajūtas un tās noteikti nebūs nepatīkamas.

‘’Vīrietis dominē’’ Tu esi kautrīga skolniecīte, vai nerātna mājkalpotāja. Viņš bargais kungs, kurš liek tev darīt visādas neķītras lietas. Lai viņš tevi noper, paņem ar varu… fantazējat, jo baudu jums var sniegt ne tikai pieklājīgas un klasiskas lietas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.