-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā kļūt bagātam? Jeb – naudas maģija. Padomi ikvienai zodiaka zīmei

 

naudas maģija

Auns

Nauda kalpo vairāk ideju, nevis materiālā līmenī. Milzīgā vēlme visur būt pirmajam darbojas arī finanšu sfērā – lai nebūtu sliktāk kā citiem. Glabāt un pavairot kapitālu sagādā lielas grūtības, taču ar kādu vieglumu nauda tiek tērēta! Sev nekā nav žēl. Vienreiz taču dzīvojam. Dažreiz gadās, ka naudas pietiek tikai vienai dienai mēnesī. Lai gan pelnīt Auns arī mēdz impulsīvi, ātri. Dzīves filozofija – ja strādā, tad strādā; ja izklaidējas, tad izklaidējas. Sevišķu lepnumu rada iespēja pašam par visu norēķināties. Un pēc tam mesties kārtējā piedzīvojumā pēc lētās naudas. Tuvs dzīves princips Aunam ir – ja pelnīt, tad miljonus; ja precēties – tad ar karalieni. Ieteicams sākt ar miljonu.

Vērsis

Par naudu domā, ka nekad nevarēs nopelnīt tik, cik pašam vajag, lai justos stabili un pārliecināti. Ja nu kas – Vērsim bieži ir gan vasarnīca, gan villa, un cik vēl noslēpts! Acis no bagātības nevar atraut. Bet vienalga maz. Būtībā jau pietiek, taču, ja peles nesagrauztu vai nebūtu neražas gads, būtu vēl vairāk. Galvenais – naudu ieguldīt nekustamajā īpašumā, dārglietās, akcijās. Pēdējās var pačaukstināt, paburzīt. Aptaustīt vienmēr ir patīkamāk nekā prātā iedomāties. Dārgumu apčubināšana ir patīkama meditācija pirms miega. Lai no rīta ar jauniem spēkiem mestos pienākumu un rūpju vezuma vilkšanā, pa ceļam saraušot kārtējo kaudzi ar naudu.

Dvīņi

Tie ir viņi, kam nauda aizņem visu iztēli. Ļoti patīk veikt intelektuāli tirdznieciskas darbības. Izcili padodas starpnieciski darījumi, ieteicams nodarboties ar auto tirdzniecību, avīžu, žurnālu pārdošanu. Kāds var iebilst, ka Dvīņi ir gaisa zīme, tādējādi viņiem ir izdevīgi palaist naudu vējā. Jā, tā ir tiesa, taču nav noslēpums, ka nauda tiek veidota no gaisa. Ar to “uzmet” patērētāju. Bet ne visi un ne vienmēr. Starp citu, Dvīņiem daudz vieglāk naudu ir pelnīt un tērēt no gadījuma uz gadījumu, nevis strādāt pēc stingri noteikta darba laika no zvana līdz zvanam. Varat ieguldīt naudu visā, kas kustas. Jūsu nauda – ātrs prāts un svešu panākumu kopēšana. Tikai neaizraujieties ar plaģiātismu! Tad arī naudas būs vairāk.

Vēzis

Vēžiem ieteicams naudu ieguldīt senlaicīgās lietās, tā teikt, nebaltai dienai. Nauda viņiem ir kā emocionāls aizsargs pret visām problēmām. Bagātība nav mērķis, bet gan tikai finansiālā stabilitāte un labsajūta. Pelnīšanas veidi – ģimenes uzņēmums, piemēram, ēdināšanas bizness; strādāt par aukli. Ieteicams savos mājokļos uzlabot sadzīves apstākļus, veicot eiroremontu. Vēl ir iespēja pelnīt, izmantojot patriotismu un pilsoņu pašaizsardzību. Visieteicamāk nodarboties ar pārtikas un piena rūpniecību. Galvenais – nest naudu mājās, piemēram, maisos.

Lauva

Patīk naudu tērēt spēlēm, loterijām, svētku izklaidēm. Grūti paiet garām kazino. Vieglu roku līdzekļi tiek tērēti reklāmai, prezentācijām, bērniem. Maks nespēs stāties pretī briljantiem un citiem spīguļiem (pēc iespējas dārgākiem). Šķiet, karaliskiem tēriņiem naudas nepietiks, taču publiska izrādīšanās tikai nostiprina Lauvas pārliecību sev un piešķir dzīvei spēku. Nauda līst kā zelta lietutiņš, taču tā ir arī jānopelna. Patīkami naudu ieguldīt izklaides iestādēs vai dažādos mākslas žanros, piemēram, kinomākslā.

Jaunava

Padoms tiem cilvēkiem, kas vēl sapņo strādāt kopā ar Jaunavām. Viņš (viņa) var izrādīties milzīgs īgņa un līdz sīkumam pedantisks. Bet tas nav skopums, tikai vienkārša ziņkāre – cik ilgi un kārtīgi strādās cilvēki, ja viņiem par to maz maksās un ļoti piekasīsies. Jaunavas izzināšanas process ir augstumos, jo ir svarīgi zināt, kur, ko un kāpēc… kā arī tirgoties līdz bezgalībai, kaulējot cenu pa kriksītim (turklāt izjūtot milzīgu baudu par to). Patīk pirkt darba instrumentus, taču te līdzekļi netiek taupīti. Naudu ieteicams ieguldīt zināšanās. Vēlams iegādāties daudz grāmatu, jo sevišķi tehnisko literatūru (kā pareizi pielikt plauktiņu, kā nocirst egli utt.). Vismaz garīgā ziņā kļūsiet patiesi bagāts. Moto – darbs rada naudu.

Svari

Pie naudas nevar tikt bez sadarbošanās ar citiem. Vienatnē vairāk iztērēsiet, nekā nopelnīsiet. Jūsu ienākumi lielā mērā ir atkarīgi no jūsu sociālā statusa. Finanses jums ir kā sabiedrības mēraukla. Gribas komfortabli pasēdēt teātrī, sasveicināties ar pilsētas administrācijas locekļiem, nejauši uzprasīties ciemos un pa ceļam nopirkt īpašu dāvanu. Lai gan apkārtējie pieklājību uzskata par bezmaksas preci, jums tā ir dārga manta. Burtiski par visu ir jāmaksā. Tāpēc jau laikus meklējiet sev sponsoru, kurš ļaus izbaudīt materiālos labumus. Ieguldiet līdzekļus mākslā, kultūrā. Runā, ka patiess skaistums ar gadiem nezūd, tāpēc iegādājieties sev pāris parfimērijas fabrikas. Pat ja nekas nesanāks, jums paliks skaistā sākuma sajūta. Nauda – tukša vieta, bet imidžs – viss. Ar to var vairāk nopelnīt.

Skorpions

Neapšaubāmi jūsu lielākais kapitāls ir kredīti. Neviens cits tik vieglu roku neizmanto svešus līdzekļus. Spīdoši darbojas korporatīvie fondi, apdrošināšanas iemaksas, nenomaksāti nodokļi. Ja esat dzimis zodiaka zīmes pēdējos datumos, gaidiet lielu mantojumu. Protams, var šķist, ka nekas nenotiek, taču tā nav. Galvenais ir tiekties pēc kaut kā lielāka un saprātīgi riskēt. Tikai tā spēsiet atdot parādus. Tomēr investoru uzticību nevajag ļoti izmantot, citādi būs grūti apstāties. Var izrādīties, ka naudas ir daudz, tikai svešā kabatā. Tad var izveidoties zināma situācija – paņem svešu, bet atdod savu! Ka nesanāk savu par daudz atdot.

Strēlnieks

Nav sīkumains, neprasa atlikumu (dažreiz vienkārši paņem bez maksas, lai nevajadzētu krāmēties ar sīknaudu). Gadās neprātīgi pirkumi, patīk tērēt, dzīvot pāri līdzekļiem. Dažiem Strēlniekiem ir grūti iztēloties “melnās dienas”, lai gan ir ļoti izglītoti un daudz lasa grāmatas. Protams, piķis makā neguļ katram Strēlniekam, taču novērojumi liecina, ka viņi var veiksmīgi nodarboties ar tūrisma biznesu, eksportu-importu un starptautiskajām tiesībām. No šīm jomām nauda plūdīs straumēm, ja Strēlnieki uzrotīs piedurknes. Augstākā izglītība, kvalifikācijas celšanas kursi, svešvalodu fakultātes paveiks savu, nodrošinot Strēlniekam bezbēdīgu nākotni. Apbrīnojami veiksmīga joma ir rakstniecība. Memuāri un honorāri, pedagoģija un materiālā mīlestība uz skolēniem dos lielu ieguldījumu jūsu materiālajā sistēmā. Taču neaizmirstiet par augstsirdīgi plašu labdarību, citādi nauda laimi nenesīs. Vēlaties būt laimīgs? Sāciet dalīties. Kaut vai ar zināšanām, pie viena arī nopelnīsiet – cieņu un godu (filozofiska bagātība, kuru par naudu neiegūt).

Mežāzis

Bieži sev uzdod jautājumu – kāpēc es? Par ko man šīs neveiksmes, aukstums, bads un naudas trūkums? Izrādās, vainīga ir iedzimta netīksme pret greznību, padziļināta vēlme pēc askētisma un vienkāršības, tas rada ierobežojumus un pat problēmas naudas lietās. Finanses uz nemīlestību atbild ar to pašu. Nenāktu par sliktu naudu uztvert kā iespēju sasniegt savus mērķus. Jaunie Mežāži cenšas naudu raust kaudzēm, stratēģiski to ieguldot dažādos it kā vajadzīgos mērķos. Bet kāpēc gan kādu reizi nevarētu naudu vienkārši ziedot savai atpūtai un priekam? Tāpēc jau nepaliksiet nabagi. Gluži otrādi – varat kļūt vēl bagātāki, jo tiks noņemti pareizības žņaugi. Taču centieties neaizņemties naudu, tāpat visas pasaules bagātības sev neiemantosiet.

Ūdensvīrs

Gūstiet ienākumus, pateicoties draugiem. Tikai kopā ar viņiem jūs sasniegsiet bedres dibenu un arī finanšu veiksmes virsotnes (kā parasti, tas notiks negaidot, kā pārsteigums). Uztveriet to filozofiski – ja paveicās, labi; ja nepaveicās, viss vēl priekšā. Labklājības uzlabošanai krājiet nevajadzīgus izgudrojumus, izdomājiet neprātīgas idejas, ieviesiet tās dzīvē. Neparastie veidi, kā piesaistīt līdzekļus, dos savus rezultātus (taču jāatceras, ka tie nav naudas koki). Jūsu iespēja noķert finanšu veiksmi – progresīvās tehnoloģijas. Kad saņemsiet Nobela prēmiju, netērējiet naudu bezjēdzīgām un nevajadzīgām lietām. Citādi būs – gribēju kā labāk, bet sanāca kā vienmēr. Atcerieties – nabadzība nav netikums; bagātie arī raud; ne jau naudā ir laime. Tas lai ir jūsu moto.

Zivis

Sapņot nav kaitīgi, bet tā neko nenopelnīsi. Protams, dzīvē ir nepieciešama filantropija, labdarība. Kurš gan cits, ja ne Zivis, ar to vislabāk tiks galā? Ir svētīgi visu naudu tērēt nabadziņiem un bomžiem. Taču labdarībai vajag naudu arī nopelnīt, taču ne jau ar visu Zivīm ir talants nodarboties. Jūs varat veiksmīgi nodarboties ar alkohola tirdzniecību, naftu (melnais zelts), dabas gāzi. Tā nopelnīsiet lielu naudu, kuru varēs ieguldīt labos darbos. Neticiet, ka nauda bojā cilvēkus. Bagātība nav katram pieejama.

untitled

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.