8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Desmit pamatnoteikumi sievietes skaistumam

 

pamatnoteikumi

Kādai tad ir jābūt- koptai meitenei? Lūk, jums 10 koptas meitenes pamatnoteikumi!

1. Kopti mati. Skaisti un kopti mati – jebkuras sievietes rota. Sekojiet līdzi, lai tie būtu tīri un veselīgi.

2. Veiksmīga frizūra. Nav obligāti uz galvas veidot kaut ko sarežģītu un nesaprotamu, pietiek ar vieglām lokām vai matu iztaisnošanu.

3. Mirdzoša āda. Pareizi kopiet seju. Ja āda ir tīra, tad meikapa uzlikšana aizņems īsāku laiku. Tīra un veselīga āda ir jūsu mērķis.

4. Rokas. Jums vienmēr ir jābūt manikīram. Ja tā nav – jūs neesat lēdija.

5. Kājas. Depilācija un pedikīrs, neatkarīgi no gadalaika.

6. Zobi. Veseli, balti zobi padara pievilcīgu jebkuru cilvēku, ne tikai sievietes. Pat zirgus izvēlas pēc zobiem, bet jūs taču esat sieviete! Neatlieciet gājienu pie stomatologa uz ilgu laiku, ja ir tāda nepieciešamība. Jūsu smaidam ir jāmirdz, nevis jāatbaida.

7. Meikaps. Vulgaritāte nav modē, tāpēc meikapam ir jābūt mērenam, tuvāk dabiskam, akcentējot tikai acis vai lūpas.

8. Uzacis. Tās vienmēr pievērš uzmanību, bet nekoptas – it īpaši. Tādēļ ir jāizveido skaista uzacu forma un pēc nepieciešamības jāpielabo. Ja šodien modē ir platas uzacis, bet daba jūs ar tādām nav apveltījusi, nav jāskrien modei pakaļ, iespējams, jums šāda uzacu forma nemaz nepiestāv. Iemācieties saskatīt savu īpašo skaistumu.

9. Gaita. Skaista, gracioza gaita – ir sievietes ierocis. Sevi ir jānes kā lielu vērtību. Neveikla gaita – ir daudzu sieviešu posts. Tāpēc pārtrauciet staigāt saliektu muguru un noliektu galvu, šļūkāt ar kājām. Gracioza sieviete izskatās skaista, veiksmīga un pārliecināta par sevi.

10.  Ārējais izskats. Piemeklējiet to atbilstoši apstākļiem. Ja jūs nemākat atrast apģērbu, kas piestāvētu, jums nav gaumes un talanta, tādā gadījumā nevelciet uzreiz kaut ko pelēcīgu, garlaicīgu un neveiklu. Mūsdienās tā nav problēma – skatieties raidījumus ar modes padomiem, meklējiet informāciju. Viss ir atkarīgs no jūsu vēlmes.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.