1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

5 lietas, kuras sievietes vēlas izmēģināt guļamistabā, bet kautrējas jums pateikt

 

69

Pasaules slavenā pornoaktrise Džeina Džeimsone reiz intervijā Opras šovā atzinās, ka, viņasprāt, katra sieviete ir “iekšēji jūtas kā viņa,” tikai ir jāprot palaist šo iekšējo būtību brīvībā.

Ko viņa ar to domāja? To, ka arvien vairāk sievietes jūt lielāku seksuālo brīvību un grib paplašināt savus seksa dzīves apvāršņus! Patiesībā sievietēm ir diezgan trakas seksuālās fantāzijas, un šobrīd arī nav nekāds noslēpums, ka sievietes bieži ir gatavas iet uz vēl trakākām lietām nekā vīrieši!

Tas ko daudzi nezina – sievietes ļoti bieži tiešām vēlas, lai vīrieši viņām palūdz darīt šīs it kā nepiedienīgās lietas guļamistabā. Viņās vienkārši ir pārāk kautrīgas, lai pašas to prasītu vai atzītu, ka to patiešām vēlas. Viņas šo “iekšējo nezvēru” slēpj sevī.

Portāls puatraining.com ir apkopojis dažas no populārākajām lietām, kuras sievietes labprāt piedzīvotu guļamistabā.

1. Matu vilkšana

Ir vispārzināms fakts, ka sāpes un bauda ir ļoti tuvu stāvoši – starp tiem ir tikai smalka līnija, ko nedrīkst pārkāpt. Tāpēc nākamreiz, kad jūs nodarbojaties ar seksu no aizmugures… pavelciet viņu aiz matiem.

Bet nedariet to pārlieku agresīvi un stipri – tikai pavelkot nedaudz, lai viņas galva tiek nedaudz pavilkta atpakaļ. Matu vilkšana nav nekas neparasts, tāpēc jums nevajag lūgt viņas atļauju, vienkārši paķeriet matus… pavelciet tos un gaidiet reakciju. Ja tā ir pozitīva, tad turpiniet!

2. Anālais sekss

Jā… Iespējams tev tas ir šoks, bet arvien vairāk sieviešu vēlas izmēģināt anālo seksu. Labākais veids, kā to uzsākt, ir, runājot par to, pirms paša procesa.

Neprasi viņai to darīt pusceļā, kad esat jau kaisles augstumos (tas var radīt neērtuma sajūtu) un NEKAD NEKAD nemēģini to pasaulē tizlāko triku ar “netīšo ieslīdēšanu” sakot: “Vai! Piedod, kļūdījos…” (ĻOOOOTI slikta ideja).

3. Savtīgais orālais sekss

Dažreiz  ir jauki palutināt savu dāmu kā princesi un darīt guļamistabā kaut ko, ko vēlas tikai viņa! Tas ir iemesls, kāpēc savtīgais orālais sekss ir vēl viens hīts dāmu vidū.

Pārliecinieties, ka tavas orālās prasmes ir labā līmenī, jo, iespējams, tas aizņems 30 līdz 40 minūtes. Un nekādu “tagad tava kārta”! Bet neuztraucieties… ja tu to darīsi labi, viņa tev kaut kad atmaksās ar uzviju!

4. Žņaugšana

Šķiet pat jocīgi, bet sieviešu vidū vairāk ir sieviešu, kurām patīk šāda mīlēšanās “netīrā puse”. Tas vairs neskaitās nekāds “hardcore”!

Nākamreiz, kad jums ir sekss ar savu sievieti, ņemiet vienu roku un viegli satveriet viņas kaklu. Izspiediet viņas kaklu maigi un spiedienu palieliniet lēnām! Ja viņa sagrābs jūsu roku, lai atturētu, tad nav vērts mēģināt vēlreiz.

Ja viņa nav noņēmusi savu roku, tad nedaudz palieliniet spiedienu un čukstiet viņai ausī neķītras lietas…

5. Dibena pliķēšana

Tas nav nekāds pārsteigums. Pliķēšana par dibenu liek sievietei justies seksuāli iekārotai, tāpēc tā ir laba ideja, lai ieviestu šādu praksi… vismaz uz brīdi. Protams, nevajag aizmirst arī paprasīt, vai viņai tas patīk…

Kāpēc sievietes nekad jums to neprasa?

Galvenokārt tāpēc, ka viņi nevēlas, lai viņas uzskatītu par padauzām. Viņām bail, ka vīrieši pēc tam ar saviem draugiem viņas aprunās. Es gribētu ieteikt jums runāt ar sievietēm par seksu daudz atklātāk un uzdot viņām tieši kādas ir viņu fantāzijas, ko viņas mīl guļamistabā un ko viņas nekad nav darījušas, bet grib pamēģināt. Jūs būsiet pārsteigts par atbildēm, ticiet man!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.