1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Liekas neticami? Izmēģini! DIĒTA: Bietes un kefīrs – mīnuss 5 kg nedēļā

 

 

 

bietes ar kefīru

Atsauksme: Garšīgi! Satraucošs efekts! Lēti! Zaudēju 5 kl liekā svara ātri un viegli. Ieteicu savām paziņām. Šī diēta lieliski darbojas, tad,kad citas diētas nepalīdz un svars nekustās ne no vietas. Pamēģiniet, jūs to nenožēlosiet!

Šādu, intriģējošu atsauksmi izlasīju vienā no sociālajiem tīkliem. Tā kā esmu liela ”aukstās zupas” fane, mani šī kombinācija, bietes ar kefīru, uzrunāja.
Nolēmu pamēģināt un pie viena padalīties ar Dievietei.lv lasītājām.
Tad nu diētas ”recepte”:

Oriģinālā- dienā jāizdzer 1-1,5 l kefīra, jāapēd 1 kg vārītu biešu un jāizdzer 1,5 l minerālūdens.

Pirmajā dienā tā arī darīju- izvārīju bietes, sagriezu gabaliņos, ēdu un uzdzēru pa virsu kefīru. Teikšu godīgi- pretīgi! Es sapratu, ka tas nav ne tuvu manai mīļajai zupai. Sapratu, ka es šo diētu neizturēšu.
Iedarbināju savu fantāziju un veicu eksperimentu- sablendēju bietes kopā ar kefīru- rezultātā ieguvu skaistu un garšīgu kokteili, kuru ar lielāko prieku dzēru visas atlikušās dienas. Protams neaizmirstot par minerālūdeni.

Es īsti nepieturējos pie konkrētā produktu daudzuma, iespējams kādu dienu to bija vairāk un citu mazāk, bet gala rezultāts bija pārsteidzošs, es patiešām biju pārsteigta par zaudētajiem kilogramiem.
Es ne brīdi nemocījos ar bada sajūtu, visas dienas jutos paēdusi.
Protams ar šo biešu- kefīra kūri nevajadzētu aizrauties, pilnīgi pietiek ar 4-5 dienām. Bet es noteikti to atkārtošu reizi pa reizei, lai uzturētu sevi, savu augumu un veselību formā.

Pamēģiniet jūs arī!

 

16 KOMENTĀRI

  1. pilnīgas muļķības-negaršīgi,lai neteiktu vairāk!
    ļoti grūti to visu ēst un man personīgi svars nokrita tikai knapi 2kg.

    • Gaisma, domāju, ka Jūs esat tikai ieguvēja, zaudējot tikai 2 kg un arī tas pa lielam ir uz zaudētā šķidruma rēķina, jo zaudēt 4-5 kg nedēļā, nav pat īsti normāli un iespējams. Skaidrs, ka negaršīgi, es noteikti vēl pievienotu svaigu gurķi, kurš ir gandrīz bez kalorijām un akmens sāli, lai tādu ēdienu vispār var norīt. Vēl iemaisa dilles un lokus un rezultāts tas pats, ja ne labāks 🙂

    • nevienu brīdi pat nešaubos, ka tādā veidā var nomest pat ļoti daudz kg, tikai manuprāt tas ir pārāk drastiski, negaršīgi un var kaitēt organismam, īpaši ja vēders jau tā mīksts, bet bietes un kefīrs, pat katrs atsevišķi, mīkstina vēderu…

  2. Stulbums! Es visiem varētu ieteikt daudz daudz sakarīgāku ēšanas variantu – kur jāēd viss – svars zudīs, bet lēnām.
    Šis variants nekam neder, jo pēc šādas “diētas” jūs atgriezīsieties pie vecās ēšanas paradumiem un jums atpakaļ svars nāks ar uzviju

  3. Viss jau izklausàs vilinoshi, bet jàpiekrit Rutai. Pie tàdas diètas jau pèc pirmàs dienas jàsèzh màjàs, jo nezini kurà brìdì paraus… Ja regulàri esi mashinà un ietràpi ielas sastrègumà, tad par tàdu diètu vari aizmirst…

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.