3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Uzticības horoskops. Pārbaudi cik uzticīgs var būt tavs vīrietis

 

sānsoļu horoskops

AUNS

Auna zīmē dzimis vīrietis glabā uzticību sievai vai draudzenei tieši tik ilgi, kamēr viņu viss apmierina. Brīdī, kad sieviete pārstāj būt viņa stiprais balsts, sagādā vilšanos kā personība vai sāk no viņa pārlieku daudz prasīt, viņš dodas jaunu mīlas kaislību meklējumos.

Turklāt nav retums, ka viņam katrā pilsētas rajonā parādās pa draudzenei un viņš tās dodas apciemot gluži vai ar autobusa saraksta precizitāti.

Tik ilgi, kamēr sānsoļos Aunu vada tikai fiziska tieksme, sieva par tiem neko nezinās. Bet, tiklīdz viņš satiks kārtējo “īsto mīlu”, Auns tūlīt šķirsies, jo divās ģimenēs dzīvot vienkārši neprot.

VĒRSIS

Vērša zīmes vīrieši principā nav dzimuši sānsoļiem, jo, lai to darītu, dzīvē kaut kas jāmaina, bet viņiem ir slinkums tā piepūlēties. Tas tomēr nenozīmē, ka Vērsim nekad nevar paslīdēt kāja. Viņš ar prieku ļaus tai slīdēt, ja būtne, kurai viņš ieinteresējis, nekautrīgi, aktīvi un pat nedaudz agresīvi pieprasīs no viņa atbildes jūtas.

Šādā gadījumā Vērsi jau vairs nekas neapturēs – viņš metīsies dēkā kā no tramplīna ūdenī, un, ja piedzīvotais iepatiksies, viņš gan ilggadējo mīļoto pametīs, gan no sievas izšķirsies. Bet nav teikts, ka uz ilgu laiku. Tāpēc, ja tavs partneris ir Vērsis un šīs attiecības tev ir dārgas, esi gatava gan palaist viņu projām, gan paņemt atpakaļ. Šajā zīmē dzimušajiem ir svarīgi, ka ir vieta, kur viņus gaida.

DVĪŅI

Dvīņi, šķiet, ir pati vējainākā zodiaka zīme. Sevi viņi pozicionē kā labāko dāvanu, kādu sieviete varētu saņemt dzīvē. Šīs zīmes pārstāvji mīlas sakaros ir ļoti neizvēlīgi, mīļāko skaits kompensē attiecību kvalitāti, jo viņiem ir svarīgs tikai pats savaldzināšanas process un tam sekojošie gultas prieki.

Ja Dvīņa zīmē dzimis vīrietis tomēr apprecas, vienā laulībā aizkavējas reti, jo dod priekšroku ne vien drošam rezerves variantam (vai vairākiem), bet arī daudzveidībai. Turklāt nekautrējas aicināt savas “kreisās” partneres arī laulāto guļamistabā, tāpēc šķiršanās iemesls bieži vien ir tieši pieķeršana krāpšanā. Jo aktīvāk Dvīnis nododas sānsoļiem, jo biežāk pats ir greizsirdīgs uz savu dzīvesbiedri.

VĒZIS

Pats uzticīgākais vīrietis, ja spriež pēc zodiaka zīmēm.

Tradicionāli pieņemts uzskatīt, ka Vēži ir īsti ģimenes vērtību sargātāji, tomēr statistika liecina, ka sānsoļi gadās arī viņiem.

Tiesa gan, viņi nekolekcionē savas mīļākās un seksuālās uzvaras, bet izvēlas vienu mīļāko un paliek ar viņu kopā ilgus gadus, tai pašā laikā saglabājot mieru un saskaņu savā oficiālajā ģimenē un rūpīgi slēpjot savas “kreisās” attiecības no sievas.

Pats interesantākais – ja Vēža dzīvesbiedre ir klusa un mierīga sieviete, kā mīļāko viņš izvēlas spilgtu un trokšņainu dāmu, un otrādi – ja sieva ir īsts kaislību vulkāns, mīļākā, visticamāk, piedāvās miera ostu, kur atveldzēt dvēseli. Tātad, ja vēlies izbēgt no neuzticības, jācenšas apvienot sevī abas šīs īpašības!

LAUVA

Lauva savā būtībā ir uzticīgs. Skatoties uz šīs zodiaka zīmes vīriešiem, var rasties iespaids, ka viņiem noteikti ir viena vai vairākas mīļākās, jo šī radošā personība vienkārši nevar iztikt bez krāpšanas. Bet patiesībā Lauvas reti tiekas ar vairākām sievietēm vienlaicīgi.

Vienas nakts sakars, ja radies tāds noskaņojums vai pār mēru iedzerts, gadās arī Lauvām, bet pārdomāti “kreisie” sakari, kā likums, nav domāti viņiem. Iemesls ir iedzimtais laiskums un vēlme izvairīties no liekām problēmām. Lauva drīzāk izšķirsies no sievas vai partneres, kura kļuvusi pārāk uzstājīga, nekā viņu slepeni krāo. Ja viņu sievietē viss apmierina, Lauva dzīvo pēc principa “ja viss ir labi, kāpēc meklēt ko labāku”.

JAUNAVA

Jaunavas reti nolaižas līdz krāpšanai. Šīs zīmes pārstāvji pārāk augstu vērtē tīrību visās nozīmēs, lai viņus varētu viegli pavedināt uz gadījuma seksu, turklāt pārsvarā viņi ciena savas sievas, tāpēc nepieņem lēmumu ieviest pastāvīgu mīļāko. Savukārt, ja ģimenē viņi jūtas nesaprasti vai neatzīti, Jaunavas zīmē dzimušie sāk piesardzīgi lūkoties uz citām sievietēm, meklējot “ideālo mīļoto”, kuru viņi tā arī nav atraduši savā dzīvesbiedrē.

Jaunavas šķiras reti, lai izšķirtos par tik kardinālu soli, parasti jāsakrīt vairākiem faktoriem. Citiem vārdiem, viņi aiziet tikai tad, ja zaudē visus svarīgos piesaistes punktus laulībā. Vēl jāpiebilst, ka Jaunavas parasti neuzsāk kopdzīvi ar citu sievieti drīz pēc šķiršanās, jo uztver šķiršanos kā “caurlaidi uz brīvību” un iespēju sākt dzīvi kā no baltas lapas.

 SVARI

Svaru zīmē dzimuši vīrieši pat necenšas saglabāt uzticību. Viņi krāpj bieži un ar baudu, bet sānsoļu sekas ir atkarīgas no tā, vai tā ir tikai izklaide, vai Svari ir kārtējo reizi iemīlējušies. Ja šīs zīmes pārstāvis ir “aizgājis pa kreisi”, sportiskas intereses vadīts, viņš pacentīsies, lai sieva vai draudzene par to neuzzina. Un, kā likums, viņiem tas arī izdodas.

Bet, ja Svarus pārņēmušas jaunas jūtas, viņš vienā mierā pametīs iepriekšējo partneri un pa galvu, pa kaklu metīsies jaunās attiecībās. Tiesa, Svaru vīrietis nevis vienkārši maina sievietes, bet gan meklē to ideālo būtni, ar kuru viņam gribēsies nodzīvot visu mūžu. Reizēm šie meklējumi kļūst par dzīves mērķi un jēgu.

SKORPIONS

Pretēji visnotaļ plaši izplatītajam viedoklim visi Skorpioni nav apmāti ar seksu. Viņi drīzāk ir attiecību gardēži, nekā bezjēdzīgu un haotiski attiecību mednieki. Tāpēc, ja šīs zīmes vīrietim blakus ir sieviete, kura pilnībā apmierina viņa intīmās vēlmes, Skorpions sānsoļus nemeklē. Vismaz līdz brīdim, kad viņam kļūs garlaicīgi.

Tāpēc var teikt, ka Skorpiona uzticība ir viņa dzīvesbiedres vai mīļotās sievietes rokās. Šiem vīriešiem vai nu patīk sievietei mācīt seksa smalkumus, vai pašam mēģināt sasniegt virsotnes – viņi necieš krāpšanu un tuvības atteikšanu. Ja šie noteikumi tiek ievēroti, Skorpions kļūst par vienu no uzticīgākajiem zodiaka zīmju pārstāvjiem.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka zīmē dzimis vīrietis ir lielisks ģimenes galva, uzticīgs un uzticams vīrs. Bet tas nav tāpēc, ka viņš nekad nekrāptu savu sievu, bet tāpēc, ka īslaicīgi sakari viņa skatījumā ir tikai jauki piedzīvojumi.

Spontānu seksu šīs zīmes vīrieši mēdz vērtēt līdzīgi kā ceļojumus, radošus hobijus vai tikšanos ar draugiem – tam nav būtiskas nozīmes viņu pasaules redzējumā.

Tādējādi gadījuma sakari Strēlnieku saista tikmēr, kamēr viņš tos uztver kā izklaidi, bet, kad viņš zaudē par tiem interesi jeb pārsātinās, viņš kļūst patiesi uzticīgs. Ieteikums viņa mīļotajai sievietei – nereaģēt uz vīra izgājieniem, neatņemt kārtējo spēļmantiņu un biežāk izrādīt, ka viņu gaidi. Un tad viņš sapratīs, ka tik labi, kā ar tevi, viņam nebūs nekur citur.

MEŽĀZIS

Mežāži tik rūpīgi izraugās dzīves partneri, ka pēc tam viņu krāpt šķiet vienkārši bezjēdzīgi. Tiesa, līdz brīdim, kad pasē tiek iespiests zīmogs, šīs zodiaka zīmes pārstāvjus nevar dēvēt par visuzticamākajiem mīļotajiem.

Mežāzis atrodas pastāvīgos ideālās sievas meklējumos, tāpēc “šim amatam” izmēģina visas, kas tā vai citādi atbilst viņa priekšstatam par sievietes ārējo un iekšējo daiļumu.

Toties pēc kāzām var mierīgi paļauties uz Mežāža uzticīgumu, īpaši tad, ja tu uz sociālajām kāpnēm atrodies augstāk nekā viņš vai arī vari palīdzēt viņam veidot karjeru.

Jāpiebilst, ka pašus Mežāžus sievietes krāpj visai bieži, turklāt parasti tāpēc, ka kā vīri viņi ir samērā garlaicīgi.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra zīmē dzimušu vīrieti nevar viennozīmīgi dēvēt par uzticīgu, turklāt visbiežāk viņš krāpj nevis fiziski, bet gan morāli. Tas nozīmē, ka katru nākamo sievu vai mīļoto sievieti viņš salīdzina ar iepriekšējo, pie tam nekautrējas darīt to skaļi un publiski. Tāpēc Ūdensvīra sievietei nāksies konkurēt nevis ar reālu pretinieci, bet gan kaut ko līdzīgu pagātnes spokam.

Ja Ūdensvīram galvu sagroza jaunas jūtas, viņš nemocīsies un nedzīvos divās ģimenēs, bet vienkārši aizies, pie tam bez paskaidrojumiem.

Astrologi un taro kāršu pārzinātāji pat lieto izteicienu “saraut attiecības Ūdensvīra stilā”, kas nozīmē to izdarīt pēkšņi un klusējot.

ZIVIS

Zivju zīmē dzimušajiem ir savdabīga attieksme pret uzticību. Viņi uzskata, ka pašiem var būt “kreisās” attiecības, jo, viņuprāt, tas tikai nostiprina laulības saites, savukārt sievai jābūt kristālgodīgai un ārpus jebkurām aizdomām.

Zivis sper sānsoļus ar visai lielu baudu, īpaši, ja viņu apkārtnē parādās viegls medījums īslaicīgam un ne sevišķi dārgam sakaram.
Tomēr šo krāpnieku sievas nevar dēvēt par nelaimīgām, jo Zivju zīmē dzimuši vīrieši pirmām kārtām rūpējas par sievas un visas ģimenes labklājību.

Viņi rūpīgi slēpj savus sānsoļus un nekad nedod priekšroku mīļākajai, kad ir iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimeni.

Secinājums:

Apkopojot uzzināto, var secināt, ka uzticīgākie vīrieši ir Vēži, Jaunavas un Mežāži. Tomēr arī viņiem mīlas frontē gadās izņēmuma situācijas, jo raksturu jau ietekmē ne tikai Saules stāvoklis dzimšanas brīdī, bet arī citas planētas. Tāpat var sastapt arī neizsakāmi uzticīgus Dvīņus vai Svarus, kā arī īstus donžuānus starp tām zīmēm, kas atzītas par godīgākajām.

untitled

 

 

4 KOMENTĀRI

  1. Pilnīgs sviests par vēžiem……….visneuzticīgākā horoskopa zīme!!!!!! Man ir pieredze un es neesmu no tām ne klusajām,ne pārāk skaļajām!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.