11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Mūsdienu sievietes bāzes garderobe

 

Photograph Should i stay undressed or..? by Catalin Mosteanu on 500px

Šajā rakstā uzzināsiet kam noteikti ir jābūt katras sievietes skapī! 

♦Ideāli džinsi – 2 gab., vieni gaišā tonī, otri – tumšā. Galvenais, lai tie tev piestāvētu, izceltu visas labās īpašības un paslēptu nepilnības. Uz atceries – džinsi nav tas apģērba gabals, uz kura ir jātaupa!

♦Balts un melns krekls. Centies pirkt no blīva auduma, ar elastānu, tā tie izskatās labāk un ilgāk valkājas.

♦Melnas un bēša krāsas „laiviņas” uz vidējā papēža. Tām jābūt kvalitatīvām un dārgām. Pirmkārt, tāpēc, ka tās ir universālas un nekad neiziet no modes, otrkārt, tās ir ļoti ērtas.

♦Zīmuļveida svārki. Piestāv visām. Padara slaidāku, padara cildenāku. Tagad modē ir svārki ar paaugstinātu jostas vietu – pievērs tam uzmanību!

♦Bikšu kostīms. Var būt gaišā krāsā. Vasarā tas ir ļoti maigs tēls, kaut arī biznesa. Ar izlaistiem matiem un kontrastkrāsas kreklu izskatās eleganti! Turklāt žaketi tu vari nēsāt atsevišķi – ar džinsiem vai pat šortiņiem. Bet bikses – ar krekliem jūrnieku stilā.

♦Melna, ietilpīga somiņa. Bez komentāriem. Kaut gan nē – izvēlies dabīgu ādu.

♦Maza, melna kleitiņa. Vai arī sarkana. Vai pat zila, vai balta. Galvenais, lai tā būtu kokteiļkleitiņa un tev ļoti piestāvētu. Kombinē to ar apmetņiem, žaketēm, apjomīgiem džemperiem. Valkā ar sandalēm, balerīnām, kurpēm vai zābaciņiem.

♦Daudz skaistas apakšveļas. Mežģīņu un ar smieklīgiem zīmējumiem (tāda vīriešiem arī patīk).

♦Obligāti nopērc sev skaistu kosmētiskas maciņu, dokumentu vāku, maku, atslēgu piekariņu, vizītkaršu maciņu, pildspalvu, plānotāju un citus vajadzīgus nieciņus. Stils ir detaļās!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.