1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ko domā tavs vīrietis, kad tu kliedz seksa laikā

 

vīriešu domas skaļa seksa laikā

Klusēt seksa laikā nav – īsti normāli. Vīriešiem patīk ne tikai redzēt, bet arī dzirdēt sava intīmā darba augļus. Bet kā, lai nepārkāpj to robežu no uzbudinošajiem kunkstieniem līdz kaitinošajiem kliedzieniem? Ko par to domā vīrieši?

Pareizā atbilde, protams, ir – uzvedies dabīgi. Ja tev patiešām ir ļoti grūti savaldīt savas emocijas, vai tieši otrādi, tu vēlies uzmundrināt savu partneri ar kaislīgām skaņām, tad labāk ir zināt, ko paši vīrieši par to visu domā.

Tātad, pašas izplatītākās vīriešu domas, kad tu kliedz seksa laikā:

1. Super, man lieliski sanāk! Gluži kā tādā – porno! Lieliski!

2. Tas uzvelk. Es viņā, laikam esmu ;loti dziļi. Turi sevi rokās, vecīt!

3. Un, ja kaimiņi sadzirdēs? Viņi būs pārsteigti? Interesanti, cik ilgi viņus tas pārsteigs līdz sāks tracināt? Iespējams pēc sekundēm 30.

4. Un ko, ja sadzirdēs bērni? Kaut kā man tas viss sāk nepatikt. Interesanti, vai pēc mūsu ”skaļā seksa” sāksies jautājumi par tēmu – kā rodas bērni? Viss, pietiek par to domāt seksa laikā!

5. Bet, ja cilvēki padomās, ka te notiek kaut kas slikts? Ak, Dievs… Un, ja padomās, ka es viņu galinu nost? Es tad zinu, kas notiek, bet, ja es būtu aiz durvīm, ko tad es padomātu par šīm skaņām? Nez ko kaimiņi par mani domā, vai to, ka es viņu galinu, vai arī to, ka apmierinu?

6. Ja kaimiņi izsauks policiju? Domāju, ka man patiks saņemt lodi seksa laikā. Bet pēc tam prāts nenesīsies uz jokiem. Visi kaimiņi pēc tam runās – kaut viņi būtu zinājuši, ka es vienkārši biju labs mīlnieks, nevis slepkava.

7. Ak, Dievs, manas ausis! Tagad bija tieši ausī. Man pat liekas, ka viņa to speciāli izdarīja. Kas, viņa domā, ka man ļoti patīk, kad man kliedz tieši ausī?

7. Interesanti, man pēc tam visu laiku džinkstēs ausīs? Vai tas ir tā vērts?Laika jau, jā. Bet pēc tam par to lielīties būtu dīvaini.

8. Viņa izliekas? Es gan nekad tā neesmu kliedzis. Tas jau sāk līdzināties pēc tēlošanas.

9. Es tagad negribētu apstāties, lai paprasītu. Tā ir slikta doma. Es pat nevaru iedomāties kā tas izskatītos: ”Vai, piedod. Es vienkārši apstājos, jo man liekas, ka tu tēlo.”.

10. Nu tad beidzot viņa beidza. Tagad kaut kā pārāk klusi palika.

11. Patiesībā ir ļoti grūti sasniegt orgasmu, ja visu laiku džinkst ausīs. Tāda sajūta it kā es būtu apmeklējis uguņošanu. Gluži kā jaungada sekss.

Daži punkti var izlikties smieklīgi, bet ticiet, tā tas viss arī ir. Vai tad patiešām nekad neesat sevi pieķēruši pie līdzīgām domām?

avots: soulpost.ru
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.