1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vīrietis ir ”lupata”, vai ”akmens siena”? Vīriešu stipro un vājo īpašību horoskops

 

īpašību horoskops

Visiem ir zināms, vīrieši – mūžīgie bērni. Mātišķās rūpes tiem ir vajadzīgas līdz sirmam vecumam. Mēs sievietes, izrādot šīs rūpes, cenšamies pāraudzināt savus mīļos, iedzenot kompleksus un kaitīgās īpašības dziļi zemapziņā. Viņi pielāgojas, cītīgi slēpjas aiz ierastām maskām, bet… no dabas neaizbēgsi. Viņu vīrišķā būtība tā arī paliek bezpalīdzīga savu vājību priekšā. Lai nepazaudētu mīļoto – pacentieties viņu saprast un… just viņam līdzi. Jūs iemantosiet viņa uzticību, uzbūvēsiet stipru tiltu uz viņa sirdi un izveidosiet drošas attiecības uz ilgiem gadiem. Vai tad tā nav „sieviešu laime”?

Viņa maskas – rada „īsta vīrieša” iespaidu. Atvērts draudzīgums. Stiprs rokasspiediens. Drošs līdz neprātam. Var būt negaidīti dāsns.
Viņa vājības – nevar atteikt draugiem. Nepietiek pacietības klausīties un izpildīt garlaicīgu darbu. Vieglprātīgi izturas pret veselību un režīmu. Nemāk pakļauties. Mīl pazust un tad atkal uzrasties , nepaskaidrojot iemeslus.
Seksuālās vājības – nepacietība.
Rekomendācijas – pacentieties aiz enerģijas pārpalikuma un rakstura egocentrisma saskatīt ievainojamu mazu zēnu, kuram nepieciešama aizbildniecība.

Viņa maskas – acīmredzama labklājība un komforts. Ģimenes cilvēks ar prasmīgām rokām. Saimniecisks vīrietis, kas pretendē uz labu gaumi. Uzstājīgs.
Viņa vājības – stūrgalvība un nespēja pretoties baudām. Bailes nokļūt „zem papēža”. Zvilnēšana dīvānā. Trīssimts gadus solīs salabot velosipēdu. Baidās no intelektuāliem sarunu biedriem. Mīlestība pret garšīgiem ēdieniem un desertiem grauj veselību un rada apaļumu.
Seksuālās vājības – sliecas uz primitīvu seksu.
Rekomendācijas – vīrietis, kuram mūžīgi trūkst glāstu…

Viņa maskas – šarmants un asprātīgs. Attapīgs un oriģināls. Lielisks viesis jebkurā kompānijā. „Savs puisis”.
Viņa vājības – sola vairāk nekā ir spējīgs izpildīt. Nemierīgs, brīžiem dzenas pēc diviem zaķiem… nezina, ko grib. Viņā dzīvo divas galējības, saceļas pret autoritātēm.
Seksuālās vājības – nemierīgums.
Rekomendācijas – vajag palīdzēt viņam atrast dzīves mērķi un tad kontrolēt šo mērķi. Dvīņiem vajag divas mīlestības, bet tas nenozīmē, ka divas sievietes. Pamēģiniet uzminēt šo mīklu.

Viņa maskas – jūtīga attieksme pret sievietēm. Spējas maigi rūpēties, laba aukle. Vīrietis, kurš mīl „sirsnīgi” izrunāties.
Viņa vājības – ilgi dziedē rētas atgriežoties pagātnē. Baidās kļūt par „vientuļnieku”. Viņam ir grūti noģērbt vecu džemperi, pat lai to izmazgātu. Viegli ievainojams, nav daudzrunīgs, labi atceras, burkšķīgs, kaprīzs.
Seksuālās vājības – viņš piekritīs mīlēties ierastā vidē, kā savas mammas mājās.
Rekomendācijas – lieciet viņu mierā, kad viņš dusmojas un ieraujas sevī. Nevarat viņu iekustināt. Izliecieties saslimusi.

Viņa maskas – skaista, spilgta āriene un apģērbs. Viņam ir svarīga „siržu lauzēja” reputācija. It kā viņš būtu karaliski dāsns romantiķis ar aristokrāta manierēm.
Viņa vājības – baidās no necieņas un neuzmanības pret sevi. Mīļākais krēsls, avīze un konjaks. Lauva neveiksminieks sabiedrībā – nožēlojams skats.
Seksuālās vājības – mīlestība pret greznību pat gultā.
Rekomendācijas – lieciet viņam saprast – ka viņš ir jūsu Karalis. Galvenais – bezgalīga apjūsmošana, slavēšana un tīrība.

Viņa maskas – skaidrs loģisks prāts un sistēma visā. Pakalpīgs un punktuāls. Māka valdīt pār sevi.
Viņa vājības – viņam ir jāieņem dzīves pozīcija, jāseko tai aizstāvot un atzīstot to. Savu loģisko pamatojumu vergs. Baidās no atbildības, tāpēc ka pats ir pārāk atbildīgs.
Seksuālās vājības – sekss viņam nav bauda un apmierinājums, bet gan iespēja „nolaist tvaiku”.
Rekomendācijas – ja jums ir izdevies viņu pārliecināt kaut vienā jautājumā, viņš jūsu dēļ būs spējīgs uz daudz ko.

Viņa maskas – skaists smaids. Māk atbruņot ar šarmu un māku piekāpties.
Viņa vājības – vienmēr sapņo, ka problēma atrisināsies pati no sevis. Nemāk atteikt. „Zaudē saprātu” spilgtu sieviešu priekšā. Estēts. Viņa garastāvoklis var sabojāties pat no zivju smaržas, kuras jūs cepat viņam vakariņās.
Seksuālās vājības – gultā viņam ir vajadzīga vara.
Rekomendācijas – visus lēmumus pieņemiet pati. Prom ruļļus un halātu! Skaista kleita, interjers, servēšana, sveces – un viņš ir jūsu.

Viņa maskas – caururbjošs, dažreiz nekustīgs acu skats. Izliekas spēcīgs un uzticams. Dzimis psihologs. Izturība pret jebkuru dzīves sitienu.
Viņa vājības – nežēlīgs pret sieviešu flirtu un koķetīgumu. Vajadzība, lai pieder viss vai nekas. Viņam ir sava morāle, kura atšķiras no vispārpieņemtās morāles , kura ne vienmēr ir saskaņā ar likumu. Bieži slimo no dvēseli graujošām iekšējām pretrunām.
Seksuālās vājības – viņš grib mīlēt līdz sāpēm.
Rekomendācijas – jums jābūt pacietīgai un bezgalīgi uzticīgai. Iegaumējiet, viņš atceras visu gan apvainojumus, gan priekus.

Viņa maskas – respektablums „uz līdzenas vietas”. Jautrs un dzīvespriecīgs. Viņam vienmēr ir „uzpūsti” sakari, kuri pēc viņa vārdiem, atrisina visu. Mīlestība uz sportu … pa televizoru.
Viņa vājības – viņš jums sirsnīgi un patiesi stāsta par savām iepriekšējām attiecībām, tai skaitā arī par mīlestības. Mūžīgais vecpuisis: no sievas pie mīļākās un atpakaļ, kamēr pilnībā izliksies.
Seksuālās vājības – var ātri „sadegt” intensīvas vēlmes liesmās.
Rekomendācijas – nepiesieniet viņu mājai un ģimenei. Paziņojiet, ka pati mīliet brīvību. Kādreiz radiet intrigu ar slepeniem zvaniem un ziediem vāzē.

MEŽĀZIS

Viņa maskas – uzticamība. Mīlestība ar garantiju visa mūža garumā. Emocionālā un materiālā stāvokļa stabilitāte.
Viņa vājības – bez laulības jūtas nepārliecināts. Viņam grūti izrādīt savas jūtas un maigumu. Pašam ļoti nepieciešama mīlestība. Gaida, lai viņš tiktu novērtēts, viņam pateiktos un jūsmotu par viņu. Ļoti vēlas kontrolēt ģimenes budžetu.
Seksuālās vājības – viņš vēlas, lai viņu mazliet atraida.
Rekomendācijas – neapžilbiniet viņu ar skaistumu un tērpiem, labāk parādiet cik laba saimniece un māte esat.

Viņa maskas – nomaldījies, sapņains acu skats, it kā viņa domas ir kaut kur tālu nomaldījušās. Asumiņi – droša pazīme, ka viņš ir par jums ieinteresējies. Gatavs sadraudzēties pat ar savu sāncensi.
Viņa vājības – metas visā jaunajā un neierastajā – vai tas ir cilvēks vai ideja. Vienaldzīgs pret materiālajām ērtībām, var būt apmierināts ar ērtību minimumu. Svarīgi justies nepiesaistītam.
Seksuālās vājības – intīmos brīžos mīl neizmērojamu fantāziju.
Rekomendācijas – neatklājiet viņam uzreiz „savas kārtis”. Regulāri ķirciniet viņa ziņkārību.

Viņa maskas – dzīvespriecīgs smaids, bet acīs lūkojoties jūs aizpeldat neizmērojamās okeāna tālēs un sapņos. Izteikts romantisms. Cilvēks ar „lielu sirdi” – vienmēr gatavs jūs saprast un nomierināt.
Viņa vājības – viņam grūti atrasties realitātē. Kādreiz aizmirst paēst un ir vienaldzīgs pret personīgajām ērtībām. Liela pašatdeve un kalpošana idejām, draugiem un mīļotajai sievietei. Aiz viņa jokiem slēpjas skumjas un skarbums.
Seksuālās vājības – tik ļoti aizraujas ar šo nodarbi, ka var nokavēt darbu.
Rekomendācijas – nedrīkst apvainot viņa ideju, viņš to nepiedos. Labāk daliet to kopā ar viņu un palīdziet tai realizēties.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.