4.5 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Šie trīs žāvēti augļi – muguras veselībai – ir jāēd katru dienu

 

žāvēti augļi muguras veselībai

Trīs augļi, kuri jāēd katru dienu.

Šie augļi satur vielas, kuri veicina audu atjaunošanos un ir starp skriemeļu mīksto disku sastāvdaļa. Šīs vielas padara audus noturīgākus un elastīgākus. Šo audu nostiprināšana veicina to, ka skriemeļi paši sastājas dabā viņiem atvēlētajā vietā, bez ārējās manuālās korekcijas.

Pamēģiniet tā izdarīt – un jūs nepazīsiet savu mugurkaulu. Vielas, kuras nepieciešamas tādas procedūras realizēšanai nav iespējams atrast vienā konkrētā auglī, bet veidojas tos lietojot kopā. Tāds augļu salikums veido maģisku spēku, tas ir spējīgs paaugstināt seksuālo spēku gan vīriešiem, gan sievietēm, tā raksta UNIAN.

Žāvētas aprikozes, viennozīmīgi ir derīgo uzturvielu glabātuve. Zinātniski ir pierādīts, ka žāvētas aprikozes, pateicoties kālijam, ko tās satur, sniedz labvēlīgu ietekmi uz sirds muskuļiem, un ir lieliskas onkoloģisko slimību profilaksei. Žāvētais auglis „brīnums” satur – fosforu, dzelzi, kalciju, karotīnu, vitamīnu B5.

Vīģes – profilaktiskais līdzeklis pret vēzi, normalizē vairogdziedzera darbību. Žāvētas vīģes veicina parazītu izvadīšanu no zarnu trakta. Tiek lietotas kā tautas līdzeklis, ārstējot bronhītu.

Žāvētas plūmes – vēl viena dabas dāvana jūsu veselībai. Kuņģa – zarnu trakts ir pirmais, uz kuru labvēlīgi iedarbojas žāvētas plūmes. Žāvēto plūmju uzlējums palīdz atbrīvoties no aizcietējumiem un normalizē gremošanas trakta darbību. Žāvētas plūmes ir noderīgas arī tiem, kam ir problēmas ar sirdi un augstu asinsspiedienu. Tiek uzskatīts, ka žāvētas plūmes ir noderīgas arī pie nieru slimībām, reimatisma, aknu slimībām un aterosklerozes. Pateicoties augstai A vitamīna koncentrācijai uzlabo redzi.

Esiet veseli!

 

2 KOMENTĀRI

  1. Tas viss jau ir skaisti,un visi zinām,ka žāvētie augļi visi ir veselīgi,BET..vajadzēja ari uzrakstīt,kur var nopirkt žāvētus augļus,kuri nav apstrādāti ar kaitīgām vielām,vai kuriem tādas nav radušās žāvēšanas procesā.Lasīju,ka veikalos nopērkamie visi ir kaitīgi,un nodaram organismam lielu kaitējumu..varbūt kāds speciālists var paskaidrot,kā ir patiesībā,un vai šis nav reklāmraksts..

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.