5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Lietas, kuras vajadzētu, vai arī nevajadzētu glabāt mājās

 

lietas ko nevajadzētu glabāt mājās

Mūsu dzīvokļi ir pilni ar dažādiem priekšmetiem un lietām- gan funkcionālām, gan dekoratīvām. Bet ne visu mums vajag mājās.

1. Vecas, nonēsātas čības nedrīkst mājās glabāt- tās pievelk negatīvo enerģiju. Ja čības ir saplīsušas, tās jāizmet no dzīvokļa.

2. Tāpat nevajag turēt mājās vecu, saplīsušu apģērbu. Vienmēr novērtējiet veco apģērbu un apavus pēc principa: vai es tos nēsāšu. Ja nē- izmetiet.

3.Trauki,kuriem lietošanas laikā radušies dažādi defekti, kaitē ēdiena enerģētikai, kura var kļūt bīstama cilvēka veselībai. Lai kā jums patiktu trauks, ja tas ir ieplīsis, vai nolūzis gabaliņš, tas ir jāizmet. Trauks simbolizē ģimeni. Tādēļ dažādi defekti tajā var norādīt uz problēmām attiecībās.

4. Dzīvie augi, kuru zari apvij sienas, nedrīkst atrasties mājā. Vīteņaugi piesaista sev dažādas slimības. Ja augi atrodas mājas ārpusē, tad tas ir labi- jūsu māja tiek aizsargāta. Bet ja tāds augs atrodas iekšpusē, tad no auga zariem jāizveido podā aplis. Var no stieples izveidot karkasu.

5. Meldrus  turēt mājās ir bīstami. Sakaltēti tie piesaista nelaimi un pareģo slimību, nāvi. Līdzīgas nelaimes atnes arī spalvu zāle, ja rotāsiet ar to istabu. Tā pravieto atraitnību.

6. Tomēr citus sausos ziedus mājās drīkst turēt, jo tie pārstrādā negatīvo starojumu, aizsargājot cilvēkus no slimībām.

7. Mājās nevajag audzēt atraitnītes. Tās parasti stāda kapos.

8. Skuju koku zarus turēt vāzē vajadzētu tikai ziemas svētku laikā. Slikts paradums -turēt šos zarus vāzē citā laikā.

9. Begonijas- tās ir ģimenes labklājības simbols, vienmēr palīdzēs līdzsvarot situāciju.

Ko iesaka likt?

1. Izstrādātas ādas mājās (veikalā, birojā…) palīdz veiksmīgi tirgoties, vairot kapitālu, kā arī aizsargā sakrāto. Tikai par ādām jārūpējas un tās jākopj.

Skaisti sakārtoti vāzē sausie ziedi  vairo labklājību, bagātību, veselību un mājīgumu. Tie neitralizē negatīvo enerģiju. Tiesa, šodien Krievijā valda maldīgs uzskats, ka sausos ziedus nedrīkst glabāt mājās. Tieši sausie ziedi un zāle, kas pakārta pušķīšos dažādās mājas vietās, vairo enerģētiku mājai.

Atcerieties, senāk katrā lauku mājā zāļu pušķīši bija pakārti zem griestiem vai aizbāzti pažobelē. Ziedi un zāles, kas dabīgā veidā izžuvuši un glabājas mājā, izdala veselīgu enerģiju, kas aizsargā māju epidēmiju laikā.

Dzīvnieku figūriņas ( tikai ne grotiskās ) aizsargā māju no nelaimes, kā arī sargā bagātību. Suņi, lāči, tīģeri, drakoni sargā jūs. Zaldātu un kaujinieku figūriņas, lelles, kas līdzīgas  un novietotas rindā arī ir brīnišķīgs attīrošs līdzeklis. Ziloņi, kas iet viens aiz otra un samazinās no lielākā līdz mazākajam, arī ir labs attīrīšanās līdzeklis. Ne velti ziloņi agrāk bija uz plaukta daudzās mājās.

Spilveni – laulības mīlestības sargātāji. Ja spilveni ir gobelēna, ar izšūtu rakstu, spilgti- tie sargā no šķiršanās ar mīļoto cilvēku un koncentrē uzmanību uz partneri. Ja uz spilvena ir ziedi – tas sargā veselību; ja ir cilvēku vai dzīvnieku attēli -tas aizsargā no briesmām; ja ir ainavas, ēkas – tas palīdzēs jūsu uzņēmumam.

avots: vk.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.