2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Septiņpadsmit vērtīgi padomi, kas jāzina katrai sievai

 

padomi sievai

1. Trīs lietas, ko nekad nedrīkst rādīt vīram: asaras, neskūtas paduses un raksturu.

2. Nesteidzies teikt, ka tas ir Tavs Cilvēks, kamēr kopā neesat pārdzīvojuši veiksmi, uzvaru, otra nelaimi un remontu.

3. Neceri, ka Tavs vīrs spēs izturēt to, ko Tu pati nevari izturēt. Prātīgākais tajā brīdī ir apķerties un kopā paraudāt.

4. Katrai sievai ir jābūt savam kroņa ēdienam. Tas noteikti nebūs tas ēdiens ko Tu gatavoji jūsu attiecību sākumā, jo tad parasti tiek slavēts viss ko Tu dari, pat, ja tas nu nemaz nepatīk, vai negaršo.

5. Lai arī cik smaga diena jums abiem nav bijusi, vienmēr ir jāatrod spēki un laiks tuvībai.

6. Atceries, ka ne vienmēr vīram gribās seksu. Reizēm viņam gribās ielikt galvu Tavā klēpī un , lai Tu pakasi muguru.

7. Pirms to izdari- iedomājies kāda seja būs Tavam vīram, kad Tu viņam to izstāstīsi.

8. Negudrojies viņa draugu priekšā, viņi noteikti nesajūsmināsies par to cik ļoti viņam ir paveicies ar tādu sievu kā Tu. Drīzāk viņu uzskatīs par neveiksminieku zem sievas tupeles. Pietiks ar to,ka Tu labi izskatīsies.

9. Vīram ir tieši tik pat daudz iemeslu apvainoties uz Tevi par nolaistu poda brilli, cik Tev – par nenolaistu.

10. Ja vīrs sastrādā kādu muļķību var arī noklusēt. Bet, ja kādu nelietību, tad neparko! Dzīvot ar cilvēku, kuru Tu par cilvēku neuzskati ir šausmīgs slogs.

11. Viņam jāzina Tavas mazās vājībiņas (3-5, ne vairāk) un universāli paņēmieni kā Tevi neitralizēt/ uzvilkt. Savādāk viņš bieži nonāks pie slēdziena, ka dzīvo ar citplanētieti.

12. Labākais veids kā izmācīt no niķa dāvināt ziedus bez iemesla- sagaidīt viņu ar frāzi: ”Saki godīgi, ko esi sastrādājis?”

13. Vieglo pūciņu virs virslūpas droši vari uzskatīt par ūsām. Protams vīrs Tev par to nekad skaļi neko neteiks, pat, ja viņam piedraudētu, bet Tev pašai ir jāsaprot, ka ar to visu kaut ko vajag darīt. Skriešus uz skaistumkopšanas salonu!

14. Kad svešs vīrs pēdējo naudu notriec uz pudeli šampānieša un petardēm- viņš ir romantiķis, bet, ja to izdara Tavs vīrs, viņš ir “mudaks”.

15. Lai būtu miers un saticība ģimenē, kārtībai un tīrībai nav jābūt tikai bikini zonā, bet arī SMS sarakstēs un sociālajos tīklos.

16. Divas segas – tas nav krīzes ģimenē simbols, tas nozīmē to, ka ”esiet nobriedis pāris”.

17. Divas lietas, kuras nekad nedrīkst teikt vīram: ”Tu esi neveiksminieks!” un “Es nekad esot kopā ar Tevi neesmu izbaudījusi orgasmu!”. Pat, ja tā ir taisnība, tad tas Tev ir jānes līdzi, ja ne kapā, tad līdz nākamajai laulībai, noteikti.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.