5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ajūrvediskā masāža dvēseles un ķermeņa harmonijai

 
Ajūrvēda ir senākā medicīna uz Zemes. Mūsdienu zinātne tikai tagad „atklāja” visu to, ko jau iepriekš zināja un izmantoja senie zintnieki. Masāža ir viena no efektīvākajām Ajūrvēdas metodēm.

Kas ir Ajūrvēda?

Ajūrvēda ir viena no senākajām alternatīvās medicīnas veidiem, kas veicina veselības saglabāšanu un cilvēka dzīves paildzināšanu. Sanskritā „ajūr” nozīme „dzīve” un „vēda” nozīme „zinātne”, tātad – Ajūrvēda ir „Dzīves zinātne”.
Saskaņā ar ajūrvēdu, veselība ir harmonijas līdzsvars starp ķermeni, prātu un apkārtējo vidi. Nesaskaņa starp tiem izraisa dažādas slimības. Ajūrvēdas metode balstās uz indiešu kosmētiku, kuras pamatā ir zāles un citi augi. Mūsdienīgās ajūrvēdiskās kosmētikas darbība ir vērsta uz toksīnu izvadīšanu no organisma, kas veicina kopējās labsajūtas uzlabošanu un novecošanās procesu palēnināšanu. Ajūrvēdas kosmētika labvēlīgi ietekmē cilvēka nervu sistemu. Katra preparāta sastāvā ir aromātiskās eļļas, kas aktīvi ietekmē ādu un mazina stresu.

massage-intensa.pro

Ajūrvēdiskā masāža

Ajūrvēdiskā masāžā ir unikāla un ļoti efektīva dabīgās terapijas metode, tās mērķis ir uzlabot organisma stāvokli. Masāža dziļi iedarbojas uz ādu, zemādas šķiedrvielām, muskuļiem un iekšējiem orgāniem.
Ajūrvēdiskā masāža kardināli atšķiras no ķīniešu, taizemes un citu veidi masāžām ar to, ka ajūrvēdiskās masāžas laikā ādā tiek iesmērētas eļļas, kas tiek piemeklētas individuāli saskaņā ar cilvēka veselības īpatnībām. Visbiežāk tiek izmantotas speciālas ajūrvēdiskās masāžas eļļas, kas ir bagātinātas ar zālēm un dažādām ēteriskajām eļļām.
Ajūrvēdisko masāžu veic sinhroni divas masieres, kas nodrošina efektīvu visu muskuļu un cilvēka ķermeņa aktīvo punktu stimulēšanu. Šādas masāžas rezultātā notiek organisma fiziskā un garīgā stāvokļa atjaunošana un līdzsvarošana, tāpēc šādu masāžu ir ieteicams veikt tiem, kam ir sēdošs darbs vai darbs pie datora.
Eļļām ajūrvēdiskajā masāžai ir sekojošas priekšrocības:

  • Dziļa relaksācija;
  • Organisma detoksikācija;
  • Locītavu ārstēšana;
  • Limfodrenāžas uzlabošana;
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.