6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Sievišķības maģija

 

Women_flames_video_games_red_fire_redheads_video_magic_dota_sorcerer_dota_2_game_1920x1200_wallpa_www.wallpaperfo.com_30

Agrāk sievietes saviem ikdienas darbiem piešķīra īpašu sakrālu nozīmi. Ēdiena gatavošana, dvieļu izkarināšana, kreklu gludināšana – tas bija maģisks rituāls. Varbūt tāpēc ģimenes bija harmoniskākas un stiprākas, bet cilvēki veselāki un laimīgāki?

Kā šodien mēs varam izmantot senās vecvecmāmiņu zināšanas un pielietot tās mūsu dzīves uzlabošanai?

• Ķemmējot matus, dariet to apzinoties, iedomājaties, ka ķemme slīdot pa matiem noņem visu negatīvo informāciju, kura dienas laikā ir sakrājusies. Un sieviešu enerģija, kuru uzsūc mūsu mati, atjaunojas. Sieviete ar gariem matiem enerģētiski ir ļoti spēcīga un ir spējīga izveidot aizsardzības apli mīļotajam vīrietim. Vīrs, ķemmējot sievai matus, saņem no viņas aizsardzību. Slāviem eksistēja tāda tradīcija.

• Ejot vannā, veicot kosmētiskās procedūras, rotājot sevi vai veicot make-up, iedomājieties , ka savienojieties ar Sieviešu Skaistuma Dievietēm, ka rezonējat ar sieviešu planētas Venēras vibrācijām, kuras sniedz jums jaunību, skaistumu, pievilcību un veselību.

• Mīlestības vai ārstējošo mikstūru iespējams radīt sagatavojot vīram vai slimojošam ģimenes loceklim jebkuru dzērienu, kas viņam garšo, paturēt to savās rokās, iedomāties, kā no plaukstām paceļas smaragdzaļa enerģija un piepilda dzērienu. Virs dzēriena pačukstiet labus, svētījošus vārdus, dziedinošu lūgšanu, kas nāk jums no sirds. Tā mikstūra kļūs par nektāru un varēs piepildīt un izdziedināt ne tikai ķermeni, bet arī dvēseli.

• Ēdiena gatavošanai ir jāpieiet kā meditācijai, dariet to lēnām un apzināti. Ja sieviete gatavo ēst steidzoties, nervozējot vai neievēro šo pienākumu, tad vīrs negribēs ar viņu ilgstošas attiecības. Ja sieviete gatavojot iegulda tajā visu savu Dvēseli, dara to lēnām un viņas ēdieni ir daudzveidīgi, tas nozīmē, ka ģimenes dzīve būs ilga un interesanta.

Iejaucot mīklu vajag meditēt par ģimenes locekļu attiecību saliedēšanos.

• Kad mazgājat veļu vai gludināt vīram kreklus sajūtiet viņa vīrišķību un spēku, piešķiriet viņa apģērbam spēku uzvarēt, ieraugiet, ka darīšanās viņam sāk iet labāk, kā pie viņa atnāk panākumi, pārticība un veiksme. Tajās drēbēs viņš patiesi sāks sasniegt jebkurus kalngalus.

• Kārtojot mājās telpas, domās iztēlojaties, kā no viņām aizplūst viss tumšais, visi strīdi, tiek likvidēts viss negatīvais. Un māja piepildās ar jūsu mīlestības gaismu, prieku, burvību. Labvēlīgi māju attīrīt ar sveces liesmu, atvērt logus brīvai gaisa kustībai, dedzināt vīrakus, veikt mitro uzkopšanu un audzēt puķes.Tā jūs iegūsiet visu stihiju atbalstu un aizsardzību.

• Pieskaroties mīļotajam vai bērnam, iedomājieties, ka caur jūsu plaukstām plūst auglības enerģijas plūsma, kura ir spējīga dziedināt rētas dvēselē, nomierināt, piepildīt Dvēseli ar Dievišķo mīlestību. Tādi pieskārieni veic brīnumus.

Visu, ko jūs darāt piepildiet ar mīlestību un svētību. Pret visiem darāmajiem darbiem izturaties kā pret rituāliem, piešķirot tiem īpašu sakrālu nozīmi. Tieši tādos ārēji neredzamos sievietes darbos izpaužas viņas īstenā maģiskā daba. Un laime atnāk pie viņas dvēseles harmonijas veidā, veiksmīga, mīloša vīra, veselu, gudru bērnu, draudzīgas un stipras ģimenes izskatā. Vai tad par to nesapņo katra no mums?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.