6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

10 lietas mūsu garderobē, no kurām vajadzētu atteikties pēc 35 gadu vecuma

 

Stylish-Stars-over-35-1024x762

Šovbizness mums rāda, ka uz skatuves arī 50, 60 un pat 70 gadu vecumā vari justies seksīgs vienā apakšveļā. Bet viena lieta – ar apģērba palīdzību mēģināt izskatīties jaunāks, bet pavisam kas cits –izskatīties infantili vai pat muļķīgi, to nepareizi izvēloties.

Plēsti džinsi

Pēc 35 gadiem tie vairs neizskatās stilīgi, bet nevīžīgi un netīrīgi.

Īsi topiņi

No tiem ir ieteicams atteikties pat tad, ja apakša ir ar paaugstinātu jostasvietu un 40 gados jums ir ideāla prese. Atkailināts vēders izskatās pēc pusaudžu provokācijas un tam nav nekā kopīga ar pieaugušo seksualitāti. Var aizvietot ar topiem ar daļēji atklātu muguru.

T-krekli ar kliedzošiem uzrakstiem

20 gadu vecumā tu vēlies pēc iespējas skaļāk paziņot visai pasaulei par savu eksistenci. Ap 35 gadu vecumu šī ekspresīvā tieksme pakāpeniski pāriet, un T-krekli ar uzrakstiem „Your Boyfriend Thinks I’m Hot” vai „I’m Crazy” liekas muļķīgi. Labāk lai ir kaķīši… Ar ko varētu aizvietot? Ar dārgu zīmola T-kreklu no kvalitatīvas kokvilnas.

Mini svārki

Limits: drīkst nēsāt līdz 45 gadiem, pēc tam pārejam uz inteliģentāku garumu nedaudz virs ceļa. Neatkarīgi no vecuma ievērojiet likumu – apģērba augšdaļai, velkot mini, ir jābūt slēgtai. Aizvietot var ar zvaniņveida svārkiem 50.gadu stilā.

Caurspīdīgs apģērbs

Ar drēbēm, kas demonstrē apakšveļu un atkailinātu ķermeni, jebkurā vecumā ir jābūt uzmanīgiem: pārāk liels ir risks izskatīties vulgāri, nevis pievilcīgi. Aizvietot ar puscaurspīdīgu, pieticīgāku apģērbu, piemēram, mežģīņu kleitām vai caurspīdīgiem, vidēja garuma svārkiem ar saīsinātu oderi.

Kleitas – T-krekli

30-40 gadu vecumā jau sāc saprast, ka tagad dīvaina piegriezuma drēbes, kas vizuāli bojā figūru, ir noziegums pret veselo saprātu.

Gangsteru stils

Masīvas zelta ķēdes uz kakla, mezglā sasiets lakats uz galvas un krekls ar Šakuru Tupaku – pēc 35 par šīm lietām vari aizmirst.
Ja vēlaties ievērot šo apģērba stilu – valkājiet vīriešu vienkrāsainos kostīmus ar saīsinātām biksēm un kurpēm.

Krāsains leopards un tropiskie raksti

Ir tādi apģērba gabali, kurus pēc vienreizējas uzvilkšanas labāk vairāk nevilkt, bet atstāt mazbērniem, lai kopā iesmietu par mūsdienu dizaineru kreatīvu.

Aksesuāri hipiju stilā

Pēc 35 labāk atteikties no stīpiņām ar puķēm, čigānu krellēm, gariem auskariem ar spalvām un rokassprādzēm no krāsainiem striķīšiem.

„Normkor” stils

Nav nekā slikta tajā, lai veiktu eksperimentu un visos dzīves gadījumos pamēģinātu iztikt tikai ar džinsiem, botām un pelēko džemperi. Bet problēma ir faktā, ka 20 gadu vecumā jūs izskatīsieties kā centīga filoloģijas fakultātes studente, bet 40 – kā izmisusī un dzīvē vīlusies sieviete.
Ar ko var aizvietot? Ja jūsu nodarbošanās prasa zināmus ierobežojumus apģērba izvēlē, tad iedvesmojieties no elegantā „Normkora”, kuru aktīvi praktizē hercogiene Ketrina, valkājot teicamnieces kleitas un mēteļus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.