12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Vīrieša panākumu atslēga – sievietes enerģijas spēks

 

sievietes enerģija

Ne visas, apprecot leitnantu, padara viņu par ģenerāli. Kur slēpjas stipru, veiksmīgu sieviešu spēks, kurām dzīve nokārtojas gluži vai maģiskā veidā? Turklāt tas nemaz nav saistīts ar sieviešu ārējo skaistumu, kaut gan daudzi ir pieraduši to uzskatīt par sieviešu panākumu mērauklu. Mēdz būt ne visai skaistas, toties savā ziņā pievilcīgas sievietes, kuras spējušas ne tikai izveidot stipru ģimeni, bet arī guvušas panākumus karjerā. Un, kas ir ļoti svarīgi: blakus viņām atrodas vīrietis, kura vārdu gribas izrunāt tā, it kā tas būtu rakstīts ar lielajiem burtiem. Pastāv viedoklis, ka izskaidrojums tam visam ir pavisam vienkāršs…Sievietes un viņas partnera labklājības līmenis tiek mērīts pēc sievietei piemītošās enerģijas līmeņa.

Kas tad īsti ir tā sievietes enerģija? Saskaņā ar Vēdām, harmoniska sieviete ir visspēcīgākais radījums, kas valda pār visu, kas notiek materiālajā un nemateriālajā pasaulē. Harmonijai nepieciešamas 3 sastāvdaļas: veselība, kopts fiziskais ķermenis, psihiskā enerģija, pateicoties kurai rodas iekšēja pievilcība cilvēkiem un sievietes garīgā būtība, viņas iekšējā tīrība. Mūsdienīgais dzīvesstils piespiedis sievieti pielāgoties jaunajiem noteikumiem kļūt tikpat stiprai, kā vīrietis, uzņemoties uz sevi lielāko daļu viņa pienākumus. No tā nopietni cieta sievišķība: nav pārsteigums, ka ilgstošs stress un līdzīga spriedze izraisa sievietēs neauglību. Sievietei vienmēr jāatceras par savu dabu, jāmīl un jāsargā sevi, jāatjauno pazaudētā enerģija. Tikai harmonija sniegs tai veiksmīgu dzīvi un veicinās viņai blakus esošo vīrieti tiekties pēc panākumiem.

Senajos laikos tika uzskatīts, ka katra stihija apdāvina sievieti ar noteiktu enerģiju. Ūdens – ar intuīciju, sievišķību un maigumu, zeme – gudrību, uguns – kaisli, bet gaiss – prāta asumu un izpratne. Noslēpums slēpjas faktā, ka stihiju dāvanas jānotur līdzsvarā. Nebūt pārāk maigai un nomāktai, pārlieku gudrai, pārāk kaislīgai. Nebūt ļaunam, nepatīkamam un cietsirdīgam cilvēkam, kas nepārtraukti izsaka pārmetumus vīram. Zelta vidusceļa likumi šeit darbojas vislabāk: sieviete – personība, kura spēj balansēt, nevis pārspīlēt un pagurt – lūk, veiksmīgas sievietes tēls. Tādai pa spēkam ir viss, un tas ir tādēļ, ka burvīgās sievietes enerģija ir harmonijā, viņa ir pa īsta laimīga. Un var palīdzēt tuviniekiem būt laimīgiem!

Katrai sievietei ceļš līdz harmonijai ir savādāks, bet daudzas veiksmīgas dāmas atzīst, ka vislabākais enerģijas atgūšanas veids ir pabūt vienatnē ar sevi. Iepazīt kaut ko jaunu, kas nepieciešams attīstībai dažādās nozarēs. To, kas nepieciešams gan ķermenim, gan garam. Izprast sevi un pieņemt var tikai gudra sieviete, uz to arī ir jātiecas. Tad iekšējā pilnība piesaistīs sievietes dzīvē cilvēkus, kuriem nepieciešama pozitīva enerģija un pilnība, tas īpaši patīk cienīgiem vīriešiem. No iekšējās harmonijas mirdzošā sieviete ir neticam pievilcīga un viņa spēj arī savam partnerim sniegt savu magnētisko dāvanu. Iedvešot viņā pārliecību par saviem spēkiem, viņa, vīrietim pašam nemanom, pārvērš leitnantu par ģenerāli.

Iekšējais stāvoklis – tas, no kā sastāv tava iekšējā pasaule. Ja tavam iekšējam es ir labi, tad notiks tikai labais. Tas skan vienkārši. Bet, ja padomā, visa cilvēka dzīves jēga ir nonākt harmonijā un to izbaudīt. Un tā ir liela māka!

 

1 KOMENTĀRS

  1. Nu kāpēc tādi murgi eksistē? Barojiet un drāziet mūs. Viss. Ar to pilnīgi pietiek. Mājas darbus var sadalīt vai kā citādi risināt. Kad bērni paaugušies, tad tos pielikt pie darba un miers.

    Nu nevar un nevajag ietekmēt cita cilvēka mērķus un sapņus. Labāk lai ir pašai savējie.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.