8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzzini kā likvidēt taukus vēdera lejas daļā? (6 vingrinājumi)

 

vēdera lejasdaļa

Vairākumam meiteņu ,lai izskatītos labi, nav obligāti jāievēro stingras diētas, pietiks ar to, ja tiks mazliet novākts vēderiņš! Šajā mazajā rakstā savākti visvienkāršākie un efektīvākie vingrinājumi, kuru izpilde jums neaizņems daudz laika, bet rezultāts neliks sevi ilgi gaidīt!
Kā likvidēt taukus vēdera lejas daļā? – efektīvi vingrinājumi:

Pirmais vingrinājums.

Lai izpildītu vingrinājumu „Vertikālās šķērītes” vajag apgulties uz grīdas un palikt plaukstas zem jostas vietas. Tagad lēnām paceliet kājas deviņdesmit grādu leņķī attiecībā pret grīdas virsmu un sāciet lēnām nolaist atpakaļ pie grīdas. Jūsu kustībām jāatgādina šķēru darbības. Vingrinājumu vajag atkārtot ne mazāk par divdesmit reizēm, tad uzreiz jāpieceļas kājās un desmit – divpadsmit reizes jāpalecas uz abām kājām.

Otrais vingrinājums.

Ieņemiet tādu sākuma stāvokli kā atspiežoties no grīdas. Tagad lēnām paceliet kāju no virsmas un lēnām pievelciet labo ceļgalu pie krūtīm. Palieciet šajā stāvoklī trīs – piecas sekundes un tad atkārtojiet to ar kreiso kāju. Atkārtojiet vingrinājumu divdesmit reizes un tad uz abām kājām palecieties desmit reizes.

Trešais vingrinājums.

Sākuma stāvoklis: apsēsties uz grīdas balstā sēdus. Lēnām pievelciet ceļgalus pie krūtīm un sasprindziniet vēdera preses muskuļus. Kustībām jānotiek vienlaicīgi, ar korpusu vajag tiekties pie kājām, bet ar ceļgaliem pie krūtīm. Atgriežoties sākuma stāvoklī kājas vajag iztaisnot (likt uz grīdas nevajag!). Atkārtojiet aptuveni divdesmit reizes, tad piecelieties kājās uz izpildiet duci mazu palēcienu.

Ceturtais vingrinājums.

Apsēdēties taisni uz krēsla un ievelciet vēderu, tad ieķeraties ar plaukstām krēslā un lēnām pievelciet ceļgalus pie krūtīm. Palieciet šajā stāvoklī trīs sekundes un atgriezieties sākuma stāvoklī. Izpildot kustības ļoti svarīgi ir neliekt korpusu – slodzei vajag būt tikai vēdera presei. Atkārtojiet divdesmit reizes un tad izpildiet desmit – piecpadsmit mazus palēcienus.

Piektais vingrinājums.

Apstājaties taisni pie sienas un atspiedieties pret to ar rokām. Turot taisnu muguru pēc kārtas celiet kājas pie krūtīm tā, lai ceļgals tiecas pie krūšu kurvja. Atkārtojiet aptuveni četrdesmit reizes, tad palēkājiet uz abām kājām (ne vairāk par piecpadsmit reizēm).

Sestais vingrinājums.

Beidziet treniņu ar atspiešanos balstā guļus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.