6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

25 dažādi apģērbi Tavam lielajam skapim

 

photo-64346925


1. Kašmira mētelis smilšu krāsā, līdzīgi kā vīriešiem, vēlams ar divrindu pogām. Šāds klasiskais angļu stila mētelis ir labs ieguldījums. Ja Jums ir bail no krāsas, tad jums jāiegādājas vīriešu mēteļa versija, no kašmira, tvīda vai vilnas.

2. Trencis tādas haki nokrāsa, kura ir visvairāk, piestāv jūsu ādas krāsai. Trencis parādījās 1901.gadā kā britu militārā uniforma, un kopš tā laika neiziet no modes. Trenča garums ir dažāds – no jakas garuma līdz ceļgalam. Trenci var valkāt tā kā jaku kā vasaras mēteli un pat kā vakartērpu. Tas ir labs ieguldījums. Šis apģērba gabals labi iederas, gan romantiskās meitenes, gan biznesa sievietes, gan ģimenes mātes garderobē.

3. Bēša, pelēkas vai melnas krāsas kašmira džemperis ar V -veida kakla izgriezumu. Džemperis ar V-veida kakla izgriezumu piestāv jebkurai sievietei neatkarīgi no vecuma un ķermeņa uzbūves. Bēša – silts, piestāv pilnīgi visiem. Pat tad, ja tas ir dārgs, tas kalpos jums visas dzīves laikā.

4. Vienkāršs balts krekls Blūze vīriešu krekla stilā – klasiska sieviešu garderobē. Ja jūs nezināt, ko vilkt, jums vajadzētu izvēlēties baltu blūzi, kas atgādina klasisko vīriešu kreklu un melnas bikses. Taisns krekls uzsver sievišķīgu trauslumu. Balts krekls nedrīkst būt caurspīdīgs un ļoti dekoltēts. Kleita krekls – ir universāla formula, ko rāda modes skatēs visā pasaulē daudzus gadus. Balts krekls un melnas bikses, tā ir klasika, bet pat klasikai vajag aksesuārus. Kaklarotas, jostas un somas var pārvērtīs biznesa komplektu vakara apģērbā. Varat uzvilkt baltu kreklu zem džempera, pievelkot klāt šaurus svārkus.

5. Balts, pelēks vai melns T – krekls ar īsām piedurknēm.

6. Balts krekliņš bez piedurknēm.

7. Jūrnieku tipa svītrains krekliņš.

8. Melns uzvalks – bikses un jaka. Jaka -neatņemama daļa sieviešu biznesa garderobē. Vairākas sezonas tas neiziet no modes. Šāds uzvalks piestāv sievietēm jebkurā vecumā un jebkuras ķermeņa uzbūves. Uzvalka jaka izskatās lieliski gan ar biksēm, gan ar svārkiem. Perfektām melnām biksēm nevajadzētu būt pārāk platām, un aizsegt papēžus. Viņas pagarina kāju, pievienojot papēžu augstumu. Īsās bikses var valkāt ar sporta veida kurpēm, bet vakara variantam izmantot laiviņas.

9. Maza melna kleita (nav obligāti mikroskopiskā, var būt zem ceļa vai tāda kāda piestāv jūsu kājām) Maza melna kleita, palīdzēs jums jebkurā situācijā. Bet izvēlēties to vajag ļoti uzmanīgi – tā kā zeltu mazgā. Tas ir kā otrā āda. Melnā kleitā, melnās zeķbikses un
kurpes apvienojumā vizuāli pagarina siluetu. Perfektas kleitas izvēle atkarīga no sievietes figūras veida. Sievietēm ar bumbierveida
figūras formu, nepieciešams izvēlēties kleitu ar akcentu uz plecu daļu. Pat ja jūs varētu atļauties apspīlējumu uz gurniem, nav jāsavelk viduklis. Piedurknēm un kakla izgriezumam ir jābūt tādiem, uz kuriem jāpievērš uzmanība. Sievietēm, ar smilšu pulksteņa figūras formām, kleita ir nepieciešama, ar uzsvaru uz vidukļa līniju, kas akcentēs krūtis un gurnus. Korpulentām sievietēm vajadzētu pievērst uzmanību kleitai ar asimetrisku griezumu, pus pieguļošiem modeļiem un modeļiem ar vertikālām līnijām. Kleitai jābūt lakoniskai un ir matētu auduma faktūru.

10. Gara svētku kleita. Izvēloties vakartērpu, atcerieties, ka V -veida kakla izgriezums pagarina siluetu. Dziļš izgriezums var būt ne tikai priekšā, bet arī uz muguras. V-veida kakla izgriezumam nevajadzētu būt pārāk atvērtam. Izaicinošu šķēlumu drīkst atļauties dāmas ar ļoti glītām kājām un līdz noteiktam vecumam.

11. Šauri svārki, kas aizsedz ceļgalus, no melna vilnas auduma ar elastānu. Klasiskie šaurie svārki ir melnā krāsā. Šauri svārki var vizuāli samazināt vidukli, vizuāli akcentē krūtis un pagarina siluetu.

12. Tumši džinsi. Džinsi var būt taisni, plata vai šaura – atkarībā no tā, kas Jums piestāv, jo par džinsi nav universālas konsultācijas. Tiem vajadzētu izskatīties labi, nosegt Jūsu figūras trūkumus un akcentēt labās īpašības.

13. Auksti žokeja stila zābaki – Melni vai tumši brūni. Zābaki var būt kā ādas, tā arī gumijas, vēlams melni vai brūni. Šie zābaki perfekti
uzlabo visu komplektu, un sniedz dinamiku sievietēm jebkurā vecumā. Galvenais, tiem jāuzlabo kāju forma. Žokeja stila atribūti – zābaki, pieguļošās bikses no biezas trikotāžas vai galifē bikses, un pagarināta jaka.

14. Augstpapēžu kurpes – melnas vai miesas krāsas. Ķermeņa krāsas klasiskās laiviņas, piestāvēs gandrīz jebkuram apģērba komplektam. Melnas lakādas laiviņas, labāk apvienot ar melnu bikšu kostīmu, vai ar mazu melnu kleitiņu.

15. Baletkurpes neitrālās krāsās – pelēka, bēša, balta, melna, zelta, sudraba. Baletkurpes iederas jebkurā komplektā. Baletkurpes, ir labākais risinājums skolas maiņas apaviem. Saskaņā ar modes noteikumiem, somu var nesaskaņot ar kurpēm.

16. Čības mazs, protams baltas. Sportisks šiks ietver arī visas spilgtas sezonas tendences. Modernas krāsas – oranža un zila.

17. Maza rokas soma – klačs vai aploksne. Klačs – tā ir mazu izmēru rokassoma. Pēdējo sezonu modē ir arī lieli klači. Šādā klačā
var ielikt klēpjdatoru, darījumu dokumentos un dienasgrāmatu.

18. Soma ar ķēdes rokturi vidējās grāmatas lielumā.

19. Apjomīga soma ar diviem rokturiem labāk gaiša.

20. Saulesbrilles – vai aviatora tipa, vai lielas melna plastmasa Klasiskās aviatora tipa saulesbrilles ir modē un paliks uz ilgu laiku. Galvenais – izvēlēties pareizo rāmi, attiecīgi savas sejas formai.

21.Liels pulkstenis, līdzīgs kā vīriešiem. Vadošā tendence pulksteņu pasaulē – sieviešu pulksteņi atgādina vīriešu.

22. Pērļu virkne – vidējā. Pērles modē gadsimtiem ilgi. Ja sieviete vēlas parādīt savu stilu un statusu, viņai ir jābūt vismaz vienai pērļu virknei.

23. Šalle – tādas krāsas, kas labi tonē jūsu sejas krāsu. Nekad neatstājiet uz šalles etiķeti. Šalles kvalitātei šalle jāatbilst vietai un laikam.

24. Viegls zīda lakats. Kvadrātveida lakatu var sasiet kā kaklasaiti, sasiet galus un asimetriski novirzīt to uz pleca. Tādējādi lakats neradīs papildu vertikālo līniju, kas pagarina siluetu.

25. Plata melna ādas josta, kas ļaus jebkuru kleitu vai kreklu pārvērst vakartērpā. Platas jostas ir visās kolekcijas, un atbilst visām modes tendencēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.