10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

10 iemesli sākt nodarboties ar seksu pēc iespējas ātrāk (18+)

 

sex

Galvenais noteikums, lai nodarbotos ar seksu ir visu procesā iesaistīto personu labprātīga piekrišana. Lai tas jums sagādātu vēl lielāku balvu, piedāvājam jums desmit iemeslus, lai to neatliktu uz vēlāku laiku. Varbūt tūlīt pat!

  1. Tas ir ļoti patīkami

  Te pat komentāri ir lieki. Sekss – tas ir lieliski!

  1. Labvēlīgi ietekmē veselību

Zinātnieki ir pierādījuši, ka tiem, kuri bieži nodarbojas ar seksu, ir mazāks risks tādu slimību attīstībai kā – anēmija un infarkts, pie tam paaugstinās imūnglobulīna A sintēze, kas atbild par mūsu imūno sistēmu. No visām pusēm tikai labumi.

  1. Uzlabo garastāvokli

Priekšnieks jūs ir novedis? Sastrīdējies ar draudzeni? Ir nepārvarama vēlme kādu nogalināt, pēc tam atdzīvināt un atkal nogalināt? Nevajag taisnoties, rakņāties sevī, meklēt tur kaudzi ar trūkumiem, vai rīt šokolādi kilogramiem. Rīkojies! Seks, ne sliktāk par saldumiem izstrādā endorfīnus – laimes hormonus, un tas nozīmē, ka pavisam drīz dusmas un skumjas pāries.

  1. Paaugstina pašnovērtējumu

Skaties no kuras puses gribi, bet cilvēkos ir daudz vairāk dzīvnieciskā, nekā jums liekas. Un tāpēc mūsu smadzenes reaģē uz daudzām lietām instinktīvi. Paēdi? Malacītis, neizmirsim pirms laika. Izvairījies no briesmām? Arī lieliski. Nodarbojies ar seksu? Urā, mēs vairojamies! Un nav ko strīdēties – tu patiešām esi MALACIS!

  1. Pagarina mūža ilgumu

Mums ir lieliski jaunumi: tie, kuri nodarbojas ar seksu pārdienām, dzīvo par 10-15 gadiem ilgāk, par tiem, kuri nodarbojas ar seksu reizi nedēļā, vai pat retāk. Lielisks veids kā pagarināt savu dzīvi, nepieliekot īpašas pūles. Bez tam, šī metode ir daudz patīkamāka par čūsku indi, urīna terapiju, kontrasta dušu, kāpostu lapas pielikšanu un citām dzīves ilguma pagarinošām lietām.

  1. Lielisks pretsāpju līdzeklis

Atruna ”man sāp galva” vairāk jums neies cauri! Balstoties uz vācu zinātnieku pētījumiem, seksa laikā galvassāpes samazināt, pat spēcīgas migrēnas laikā. Tas viss ir tāpēc, ka endorfīni ir arī lieliski pret sāpēm. Arī ar PMS sāpēm sekss lieliski tiek galā. Tā kā – beidziet rīt tabletes – nodarbojieties ar seksu!

  1. Depresijas profilakse

Pārsvarā visas pret depresijas zāles satur serotanīna – endorfīna kokteiļus, kuri izstrādājas mūsu organismā seksa laikā. Pie velna imitāciju, mēs esam par godīgumu! Tā kā, ja jums viss ir piegriezies, jūs zināt, kas jums ir jādara.

  1. Palīdz būt tonusā

Ja tev ir slinkums doties uz trenažieru zāli, vai rīta skrējienā – sekss tev palīdzēs! 20 minūšu dzimumakta laikā tiek sadedzinātas 150 kalorijas. Tas protams nav daudz, bet kurš gan tev liedz sarīkot seksa maratonu? Un kā papildus pienākums – sekss no rīta, kurš tev palīdzēs pamosties.

  1. Labākās miegazāles

Un atkal par hormoniem: oksitocīns, kas organismā rodas orgasma laikā, atslābina visus muskuļus un tad iestājas pilnīgs miers. Bez tam, seksa laikā asinis tiek bagātinātas ar skābekli. Kā rezultātā tu guli kā zīdainis un pamodies – jūties lieliski izgulējies. Un nekādas ķīmijas – tikai ķermeņa ķīmija!

  1. Ir taču vasara!

Visi apkārt staigā pa pusei izģērbti, pa pusei caurspīdīgās drēbēs – apetīti rosinoši. Kā saka, vasara – tā ir maza dzīvīte, tāpēc neatsaki sev baudu. Iekrāj tik daudz enerģijas, lai pietiktu rudenim un ziemai. Galvenais – ievēro visus drošības pasākumus un visi būs laimīgi!

avots: pics.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.