3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Lietojot paipalu olu maskas, saglabājiet jaunību un skaistumu

 

women Vairākas maskas dažādiem ādu tipiem ar paipalu olām.

Atsvaidzinoša un tonizējoša maska Samaisīt kopā 3 paipalu olu baltumus ar 2 ēdamkarotēm sarīvētu gurķu. Ietīt marlē vai plānā kokvilnas audumā (ar izgriezumiem degunam un acīm) un uzlikt uz sejas uz 20 minūtēm.

Maska normālai un sausai ādai Sakult 3 dzeltenumus, 1 tējkaroti medus un ½ tējkaroti auzu miltu. Labi samaisīt un uznest uz sejas ādas uz 15-20 minūtēm. Noskalot ar siltu ūdeni.

Maska taukainai ādai Uznest uz sejas paipalu olas baltumu nesakultā veidā. Kad izžūs pirmais slānis, tad uznest nākamo. Nomazgāt pēc 15-20 minūtēm ar vēsu ūdeni.

Maskas no dzeltenumiem Lielākā daļa noderīgu vielu ir sakoncentrēta tieši dzeltenumos. Tie satur melatonīnu, kas veicina šūnu atjaunošanos; lecitīns palīdz barības vielām iekļūt dziļi ādā, tonizē un mīkstina to, kā arī atjauno ādas aizsargfunkcijas; taukskābes dziļi baro, atjauno un mitrina. Dzeltenumu izmanto sausai, novītušai ādai, kā arī jebkura tipa ādas barošanai un mitrināšanai.

Maska ļoti sausai ādai Samaisīt kopā 1 olas dzeltenumu un 2 tējkarotes olīveļļas vai trekna saldā krējuma. Maisījums būs šķidrs, tāpēc labāk ar to piesūcināt marli (ar izgriezumiem acīm un degunam) un uzlikt uz sejas uz 15 minūtēm. Paliekas noskalot ar siltu ūdeni.

Barojošā maska Pie 1 olas dzeltenuma pievienot 1 tējkaroti medus, rūpīgi samaisīt un uznest uz sejas ādas uz 10-15 minūtēm. Nomazgāt ar siltu ūdeni.

Maska sausai un normālai ādai Sajaukt vienmērīgā masā 1 dzeltenumu ar 1 ēdamkaroti trekna biezpiena. Uznest uz sejas ādas un atstāt uz 15 minūtēm. Nomazgāt ar siltu ūdeni.

Mitrinoša maska sausai un kombinētai ādai Sarīvēt 1 dzeltenumu ar 2-3 ēdamkarotēm silta piena. Uzsmērēt uz sejas, pēc 15-20 minūtēm noskalot ar istabas temperatūras ūdeni.

Maskas no baltumiem Olas baltums ir lielisks savelkošs, poras sašaurinošs un ādu sausinošs līdzeklis. Tas novērš taukaino spīdumu un sīkas grumbiņas, labi attīra poras. Baltums lieliski noder taukainas ādas kopšanai.

Maska porainai ādai 1 baltumu sakult ar 1 tējkaroti citronsulas. Uznest uz sejas ādas trijos slāņos, dodot katram izžūt. 15 minūtes pēc pēdējā slāņa uzlikšanas nomazgāt visu ar siltu ūdeni.

Sausinoša maska taukainai ādai Samaisīt 1 olas baltumu ar 2 tējkarotēm balto mālu (ja uz ādas ir iekaisumi, tad izmantojiet zilos mālus) līdz vienmērīgai masai. Uzlieciet uz ādas uz 10-12 minūtēm, tad noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Barojošā maska kombinētai ādai 1 olas baltumu samaisīt ar 1 tējkaroti medus, 1 ēdamkaroti olīveļļas un 1 ēdamkaroti biezpiena (vai krējuma) ar zemu tauku saturu. Uzlikt uz ādas uz 15 minūtēm. Nomazgāt ar siltu ūdeni un tad noskalot ar vēsu. Ja biezpiena vietā pievienot auzu miltus, tad maskai būs attīrošs efekts.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.