1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

8 lietas, kuras jāatceras katrai sievietei, lai saglabātu savu laimi un pievilcību

 

happy-womansun-1024x512

Jūs esat brīnišķīga

Katra sieviete ir pelnījusi starot šajā pasaulē. Neļaujiet nekam un nevienam par to šaubīties, jūs esat brīnišķīga, tāpēc, ka jūs esat unikāla un vienreizēja.



Jūs esat stipra

Dzīve jums kādreiz liekas sarežģīta un grūta? Neskatoties uz to, kādi šķēršļi ceļā jūs sagaida, jums vienmēr pietiek spēka to pārvarēšanai. Vajag atcerēties, mūsu spēks ir neatlaidībā un izlēmībā, mākā pārvarēt šķēršļus un mācīties no pagātnes kļūdām. Esiet stipras, kā uguns, kura savā ceļā sagrauj visu, kā ūdens, kurš atrod veidu kā apiet jebkuru šķērsli.



Jūs esat unikāla

Katrs no mums kādreiz jūt vēlmi, kļūt par kaut ko citu, lai pielāgotos apkārtējai videi. Tad mēs sev izdomājam tēlu, kuru pēc mūsu domām, mīlēs un cienīs apkārtējie, un mēs sākam spēlēt kaut kādu lomu. Bet neskatoties uz to, cik labi mēs esam „iejutušies” šajā lomā, neatkarīgi no tā, cik spēka mēs tajā esam ieguldījuši, lai būtu „cita” , mēs nekad nebūsim pietiekami labas. Tāpēc, patiesi laimīgi varam būt tikai tajā gadījumā, kad esam „īstie”, kad atmetam iedomāto tēlu un kļūstam paši par sevi. Tikai tad, kad pārstājam dzīvot pēc citu standartiem, mēs varam „spīdēt ” šajā pasaulē.



Jūs esat pelnījusi mīlestību

Mēs tērējam pārāk daudz laika šajā dzīvē, lai iepatiktos apkārtējiem cilvēkiem. Mēs visi gribam, lai mūs mīl un ciena. Bet daudzi no mums aizmirst, ka atslēga uz apkārtējo mīlestību atrodas mūsos. Pirmkārt, vajag iemīlēt un novērtēt sevi, un tad cilvēki paši sāks tiekties pie Jums.



Jūs esat bagāta

Īstā bagātība atnāk pie mums no iekšienes. Protams, nauda ir svarīga, bet daudz svarīgāks ir tas, kur jūs to tērējat. Ja nauda ir jūsu dzīves vienīgais mērķis, tad jūs nekad nejutīsieties bagāts, pat ja kļūsiet miljonārs. Uzskatiet naudu nevis par eksistēšanas līdzekli, bet kā galveno prieka un laimes avotu jūsu dzīvē. Kā avotu jaunām iespējām un jūsu dzīves pašattīstību visos virzienos.



Jūs esat jūtīga

Tādēļ, lai iegūtu sievišķo laimi nav jābaidās izrādīt jūsu vīrietim vājumu, katru reizi, kad jums vajag atbalstu un rūpes. Sievietes spēks slēpjas tajā, lai blakus savam mīļotajam jūs būtu maiga kā puķe. Tikai tā var pavairot savu mīlestību.



Jūs esat mērķtiecīga

Dzīvot pilnīgu, spilgtu dzīvi tas nozīmē būt stiprai un drošai ceļā uz sapņiem un vēlmēm, neizdabāt savām vājībām. Katru dienu mēs stāvam izvēles priekšā spert soli pretī saviem lolotajiem sapņiem, vai stāvēt uz vietas. Tādēļ, lai neielaistos kompromisā pats ar sevi un neatkāptos, mums vajag būt mērķtiecīgiem un uzstājīgiem. Šīs īpašības palīdzēs jums izdarīt pareizo izvēli, jūsu jaunās, laimīgās dzīves virzienā – tās dzīves, par kuru jūs sapņojat.



Jūs esat pati pilnība

Atceraties, jūs esat pati pilnība tik ilgi, kamēr ļaujat savai iekšējai gaismai spīdēt un apgaismot cilvēkus jums apkārt.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.