10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Perfekta sievas atriebība vīram, kurš deva priekšroku savai sekretārei

 

furious-wife

Džeiks iemainīja savu sievu pret jaunu sekretāri. Viņa jaunā draudzene uzstāja, lai viņi dzīvotu greznajā savrupnamā, kurā viņi dzīvoja kopā ar sievu. Un viņa to panāca, jo Džeika advokāti izrādījās viltīgāki par sievas advokātiem.

Viņi deva Edītei (nu jau bijušajai sievai) 3 dienas laika, lai izvāktos no mājas. Pirmo dienu viņa krāmēja mantas. Otro dienu viņa meklēja cilvēkus, kuri viņai palīdzēja pārvest mantas no savrupnama. Trešajā dienā Edīte sarīgoja greznas atvadu vakariņas. Viņa pēdējo reizi apsēdās pie grezni klāta galda, aizdedzināja sveces, ieslēdza romantisku mūziku un uzklāja galdu. Tur netrūka ne garneļu, ne arī ikru. Kā arī pudele paša labākā vīna.

Beidzot vakariņas, viņa apgāja visu māju un piepildīja visas aizkaru stangas ar neapēstajām garnelēm. Atgriezās virtuvē, uzkopa to un pameta māju.

Kad Džeiks atveda uz māju savu jauno sievu, pirmās dienas viss bija lieliski.

Pēc tam, mājās pamazām sāka parādīties nepatīkama smaka. Jaunizceptais pārītis ar visiem spējiem centās atbrīvoties no smaķeļa. Viņi visās istabās mazgāja grīdas un nepārtraukti vēdināja māju. Iztīrīja visus paklājus un pārbaudīja visus kaktiņus, vai tur nav nobeidzies kāds grauzējs. Visur tika izvietoti gaisa atsvaidzinātāji. Viņiem pat nācās nomainīt ļoti dārgo grīdas segumu. Nekas nepalīdzēja.

Pāra draugi atteicās pie viņiem nākt ciemos. Meistari atteicās sniegt viņiem pakalpojumus. Mājkalpotāja uzteica darbu. Galu galā viņi paši vairs nevarēja uzturēties šajā smirdoņā un nolēma pirkt citu māju.

 

Veselu mēnesi viņi centās māju pārdot, tā pilnīgi izstaroja neciešamo smaku. Baumas par šo māju izplatījās pa visu pilsētu un neviens mākleris nepiekrita strādāt ar šo māju. Kā rezultātā pārim nācās aizņemties milzu summu bankā un pirkt citu māju.

Bijusī sieva pazvanīja Džeikam, lai uzzinātu kā viņam klājas. Viņš izstāstīja par mājas bēdīgo stāvokli. Uzklausot Džeiku, Edīte atklāja, ka ļoti ilgojas pēc mājas un, ka viņa būtu ar mieru izmainīt dažus punktus laulību līgumā, ja vien māja nonāktu viņas īpašumā.

Pieņemot to, ka bijušajai sievai nav ne mazākās nojausmas par katastrofas mērogu, Džeiks bija ar mieru atdot viņai māju par nieka 10% no tās vērtības, ja vien viņa parakstīs dokumentus jau šodien. Viņa bija ar mieru un stundas laikā pie viņas ieradās advokāti ar visiem dokumentiem.

Pēc nedēļas Džeiks ar savu jauno sievu stāvēja un ar smaidu vēroja kā tiek sapakotas visas viņu mantas, pārvešanai uz viņu jaunajām mājām. Viņi paņēma visu. Pat aizkaru stangas.

avots: fit4brain.com
 

12 KOMENTĀRI

  1. Nu pasakas, kā jau viss kas šitajā lapā rakstīts! Kad cēla stangas tad jau protams nejuta, ka viņas smird 😀

  2. No kurienes rodas smaka , noteikt šādā gad.diezgan nereāli (kur nu vēl apraxtītajām personām) – nejauši,varbūt, jo neiedomāsies…..tak arī mironis nesmird mūžīgi – agrāk vai vēlāk tai jāizgaro….

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.