Sastāvdaļas :
gabals liellopu gaļas – 500 g
svaigas sēnes – 300 g
sīpoli – 2 gab.
Holandes siers – 150g
majonēze – 125 g
malti melnie pipari
sāls
rotāšanai salātu lapas
Pagatavošana:
1.Sēnes nomazgāt, ielikt katliņā ar ūdeni un uzkarsēt līdz vārīšanās temperatūrai.
2.Vārīt apmēram 10-15 minūtes, tagad atdzesēt un sagriezt gabaliņos.
3.Notīrīt un smalki sagriezt sīpolus.
4.Gaļu nomazgāt, nosusināt un sagriezt vidēja lieluma gabalos.
5.Katru gaļas gabalu izklapēt no abām pusēm, ieberzēt ar sāli un pipariem. Izlikt uz ietaukotas plāts.
6.Gaļai pa virsu likt sēnes un sīpolus. Apkaisīt ar rīvētu sieru, dāsni apliet ar kārtu
majonēzes un likt uzkarsētā cepeškrāsnī.
7. Cept 180 grādos apmēram 50-60 minūtes, līdz zeltaini brūnai krāsai. Izlikt uz
šķīvja, kas dekorēts ar salātu lapām un pasniegt.