1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Padomi, kā ātrāk, bez kaitējuma veselībai, samazināt svaru

 

411440__beautiful-girl_p

Kā notievēt un atbrīvoties no liekā svara, celulīta, strijām.

Notievēt ir reāli – vajag tikai to gribēt!

(pēc forumu materiāliem)



Zinu, cik grūti ir sakārtot figūru. Jāzina tas, ka nedrīkst nolaist rokas , vajag gribēt, pirmām kārtām jau pašai sev , pierādīt, ka tas ir iespējams. Pati esmu ievērojusi dažādas diētas, mēģināju badoties – tas ir briesmīgi, to kategoriski nedrīkst darīt, jo tā jūs sev tikai kaitējat. Nevaru teikt, ka esmu dūšīga. Kad mācījos universitātē, man svars bija 49 kg – un es iedomājos, ka man vajag notievēt. Tas bija ārprāts. Tik tiešām, es notievēju līdz 46 kg. Mamma pēc tam ilgi mani rāja, teica, ka tikai acis esot palikušas.

Tagad man ir 26 gadi, un par pašu briesmīgāko iedomājos savu ķermeni pēc dzemdībām –jo visas taču paliek dūšīgas… Es neesmu izņēmums, grūtniecības sākumā es svēru 50 kg, kad bija jādzemdē mans svars bija 63 kg – es biju resna!!! Vēders nokarājās, uz kājām celulīts, uz dupša strijas – ārprāts!

Bet es zināju, ka varu sevi sakārtot! Es varēju – es atkal esmu 50 kg!!!

Ja kādu interesē – dalos ar saviem vienkāršajiem padomiem kā sakārtot savu figūru!



Katrs rīts man sākas ar tīra ūdens glāzi tukšā dūšā, tad dzeru tēju ar jogurtu un atļaujos sev vienu konfekti – tā mana vājība. Tēju labāk dzert zaļo – es dzeru ar jasmīnu un piparmētru, tas lieliski attīra organismu un izvada lieko šķidrumu.



Stundu pēc brokastīm trenēju presi – guļot uz muguras ceļu 50 reizes kājas, tad 50 reizes ceļu ķermeni pie kājām. 10 minūšu darbs. Dienas garumā dzeru ūdeni neierobežotā daudzumā. 

Ja gribat labāku un ātrāku efektu ūdenim un tējai var pievienot citronu – tas sadedzina taukus.



Pusdienās labi ēst zupu, maizes vietā – galetes, tās labvēlīgi ietekmē gremošanas procesu. Var ēst dārzeņu salātus, iesaku, apjaukt ar olīveļļu – veselīgāk!



Dienas laikā neēdiet, kas pagadās, aizstājiet to labāk ar glāzi ūdens, augļiem vai augļu salātiem, kuri sajaukti ar jogurtu. Varat ēst valriekstus, , galetes – tas arī ir garšīgi!



Vakariņas varat ēst, visu ko vēlaties, bet maz, un līdz plkst. 6 – 7 vakarā. Man tā nesanāk – es ēdu vai nu griķus, rīsus, sautētus kāpostus ar jebkuru gaļas produktu pēc 6 vakarā, jo strādāju līdz 8, bet darbā ēst nedrīkst. Atnākot mājas sāku neprātīgi ēst. Taču daudz neapēdīsi – kuņģis pa dienu ir sarāvies.



Ļoti vērtīgi produkti, kuri veicina organisma attīrīšanos – griķi, valrieksti, banāni (nav no viņiem celulīta). Ja tēju dzerat ar cukuru, pamēģiniet to aizvietot ar medu.



Ja pirms gulētiešanas ļoti gribas ēst – siers, sātīgi un veselīgi! Vai glāze kefīra, bet man tas negaršo – es dzeru zaļo tēju ar citronu un galetēm (cepumu vietā).



Ļoti veselīgi ir biezpiens – es ēdu 1% ar medu. Garšo griķi ar 1% pienu – ļoti garšīgi!

Kādreiz veicu pilnīgu organisma attīrīšanu, bet tas ir reti – tukšā dūšā iedzeru glāzi ūdens, tad 3 tabletes aktivētās ogles un vēl glāzi ūdens. Visu dienu ūdens un zaļie āboli. Tālāk tīrīšanās notiks pati visas nedēļas garumā.



Tas viss saucas – pareiza ēšana! Te var rēķināties ar kilogramu un ķermeņa apjoma zudumu.

Pieturoties pie tādas ēšanas jau pēc pusotra gada es svēru 52 kg, pēc dzemdībām biju 58 – 6 kg zaudēju., sevi nemocīju ar diētām, vardarbību, badošanos – cenšos pareizi ēst un kilogrami neatgriežas. 

Apjoms ir pazudis, bet ir atstājis strijas – ar to es arī cīnījos ļoti ilgi un profilakses nolūkos to daru vēl arī tagad.



No rīta kontrastduša. Vakarā, pēc darba, izmantoju palīgus – skurbi ķermenim, tas atbrīvo no strijām uz dupša, gēlu – liftingu dušai, savelk ādu, piešķir tai elastību.

Pēc dušas? Mīļākais krēms – gēls pret celulītu ar liftinga efektu un masāža ar speciālu ierīci.

Ja celulīts ir liels – 100% līdzeklis – apelsīnu eļļa – masāžas laikā ierīvējiet ādā.



Sports arī ļoti palīdz , bet man tam nepietiek laika, tāpēc visu mēģinu izdarīt mājās. Vienīgais sporta veids vienreiz mēnesī – tas ir mans otrais darbs, kurš prasa ātru staigāšanu 20 stundu garumā 5 dienas pēc kārtas. Sociālajos tīklos ir daudz grupu – tur dažādus gadījumus stāsta, dalās ar to, kā ir notievējuši, iesaku! Ļoti interesanti!

Tagad es sveru 50 kg pie auguma 160 cm – mani tas apmierina, es uzskatu, ka pilnībā esmu sakārtojusi savu ķermeni! Arī jums to vēlu!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.